Selasa, 15 Mac 2011

Lewat (12 mac)

Petang ni aq dgn 5 org lagi member aq nak kuar g pasar batu 4. Al maklum la tak penah pergi. Ni yang nak pergi ni. Tapi dari pukul 6.00 tggu bas tak sampai2.. pukul 6.40 baru ada bas. Fikir jugak dlm 2, 3 kali nak pergi ke tak, sebab limit kuar kamsis sampai kul 7 jer biasanyer. Nasib baik pak gruad tu bagi limit paling lewat sampai jam 8 sebab kafe tutup.( tak patut betul... xpe la redha je la may be ada kecemasan kot. Tu sb dia tutup) sampai jer kat pasar kiteorg terus g cari ape yang nak beli. Kalo da membeli... biasa la perempuan of cause lame tak sedar yang hari makin lewat.  Bahananyer  bas tak de nak balik.  Ayok tak tahu.. huhu..  mane tak nyer da kul 7.30 da masa tu. bas terakhir kul 7.45 tapi menurut kata orang yang tegah tggu bas kat situ, bas tak kan behenti sebab bas memang penuh kalau dah waktu2 macam ni, Jadi  Kiteorg tahan teksi tapi teksi tak leh ambil sampai 6 org sekaligus.(mmg la tak boleh da lebih had kan?) diorg sume da risau da. Last2 member aq yang sorg ni call member dier (penyelamat kami hihi) Nasib baik member dia leh ambil. Lega sikit seh. Sampai poli da pukul 8.17 malam.(da lebih limit seh!!!) Aq da risau takut kad kamsis kena tahan. Tapi nasib baik masa kiteorg balik tu ada budak2 kamsis nak  kuar beli makan kat luar sebab kafe tutup. Hihi.. hari ni penuh dgn nasib baik. uhkuwah yang terjalin antara aq dan kawan2 aq semakin bertambah baik . sesungguhnya aq seronok sangat hari ni, penuh advanture dan kenangan yang bermacam hihi. Thank you Allah.. >_<

2 ulasan :

  1. takut la masa ni ciksukaberangan.. alhamdulillah.. semuanya ok.. dan tak kan berulang insya Allah.. hehe.. :P

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)