Rabu, 16 November 2011

Sakit tengkok aku!

Assalamualaikum. Saya Cik Kay Jue  pemilik rasmi Kay Jue Blog, dengan ini melaporkan hari ini saya telah menjawab final exam saya yang pertama iaitu kertas Engineering Mathematics 3 pada jam 11.15 pagi hingga jam 1.15 petang. Alhamdulillah.. selesai sudah satu subjek. J
Tapi.. (mesti ada ‘tapi’ ) aku tak cukup masa la nak habiskan soalan yang terakhir. Hm.. tawakal je la Kay Jue nak buat macam mana.. aku da cuba da untuk siapkan hingga ke titisan dakwah(??) pen yang terakhir..  masa tu jalan cepat sangat. Lepas tu lecture yang jaga tu lambat kasi tau yang paper soalan tu ada pembetulan. (patut ar ada beberapa soalan yang pelik :P ) hm..  Alhamdulillah aku dapat jawab semua soalan yang aku sempat jawab dengan lancar dan jayanya..

Lepas da antar kertas soalan.. perrgghh.. sakit seh tengkok aku.. mane tak nyer 2 jam asyik tunduk je fokus kat soalan.  Tak pernah2 aku rasa macam ni. Kepala aku pula sakit + pening = tak boleh study untuk satu hari. ( macam tu pula.. :P) itu al-kisah aku untuk hari pertama aku jawab final exam. Korang pula macam mana? Mai la share dengan aku.. hehe..

*p/s : aku still sakit tengkok lagi ni! Huhu.. tak pe la demi mendapatkan segulung diploma, akanku korbankan segalanya. Yeah! J

4 ulasan :

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)