Khamis, 26 Januari 2012

huh?!

Assalamualaikum. Ok seperti yang aku gtau semalam, aku akan cerita kenapa reaksi aku macam gambar semalam. Walaupun apa yang berlaku bagi korang tak la gempak sangat macam dalam gambar semalam. Huhu.

Sebab pertama, huh?! alamak.. ada orang kat office da tau yang aku ada blog! Huhu... terkejut juga la aku macam ni http://www.emocutez.com tapi aku tak tau siapa dia. Huh.. pelik. Mungkin sebab aku letak logo TM kat Kay Jue Blog ni kot. yang cerita fasal hari pertama LI aku. Hu.. it’s okay la. Tapi memang tak sangka.

Sebab kedua,.oh, tidak! Aku kena menjejakkan kaki aku ke polipd hari ini. Hu.. tak suka ar.. huhu... aku pun tak tahu mau kasi tau macam mana. Yang penting tempat tu tak best. Bosan. Jiwa aku tak ngham dengan suasana kat situ. Tapi kat polipd ni la tempat aku dapat belajar kos yang hebat tu. Engineering. (hebat bagi aku sebab tahap kepandaian aku ber ‘status’ sederhana) kat poli ni juga la aku akan mengengam segulung diploma. Huh.. aku redha dengan ketentuan Mu, ya Allah.. :) sebenarnya tujuan aku pergi ke polipd hari ni, nak ambil boucer RM 200 tu. Ni dia... taaaaraaaa.... hehe..
oppss! boucer ini BUKAN untuk dijual. tq. :)

*p/s : Rasa macam nak cuti kerja la hari ni. boleh tak? bos tak de kat office. cuti. Tak pe kot? Aku Cuti je la.. Tuzki Bunny Emoticon

4 ulasan :

  1. AIKKK,CIK KEJU DAH KERJA KER SEKARANG..?BUKAN MASIH STUDY KER..KONFIUS SUDAH

    BalasPadam
  2. @Bui Junaidi hehe jngn konfius2.. CKJ masih study lg.. tapi sekarang tgh pratical.. hehe..

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)