Isnin, 24 September 2012

Semester Lima

Asssalamualaikum. Lama tak update Kay Jue Blog ni.. Semester lima ni macam-macam hal jadi. Semester yang penuh stress, tension dan macam-macam jenis emosi ada. Memang betul-betul menguji kesabaran fizikal dan mental aku sebagai seorang pelajar. huh... rasa macam nak berhenti belajar pun ada weh.. sabar ea ckj.. tinggal satu semester je lagi.. bulan jun tahun depan habis.. huhu...
         Untuk semster ni, aku da start da projek. Projek ini la yang buat aku stress.Banyak kali kena reject je... Alhamdulillah minggu lepas baru lecture approve projek aku. huh... Harap-harap aku dan kawan aku, Syue berjaya juga siapkan tepat pada masanya. Amin...
 
        Tak sabar nak habis study. Penat pula study lama-lama ni.. betul tak? Korang pula macam mana? ada tak rasa macam ni ?

32 ulasan :

  1. sometimes mmg rasa stress, tp kita just buat yang sebaik mungkin :)

    BalasPadam
  2. Yup2 byk-byk bersabar ;D
    dh habis belajar nnti penat bekerja plak kan? xD

    BalasPadam
  3. dulu time study mmg nap pat2 abes..tp bila da abes zaman study juga yg dirindu2..yg dikenang2..:)

    BalasPadam
  4. all the best dear.. zaman student ni mmg bestkan :)

    BalasPadam
  5. Assalammualaikum.

    Kjue..memang sesekali rasa ada mcm pa yg kjue kata.

    Tapi skrg..asa nak sambung belajar balik..huhuhu..ase cam nak masuk kolej komuniti pun ada, belajar prktikal. Menjahit ke, buat kek ke..hehehe. Duit jep tade >_<

    BalasPadam
  6. yup, mmg rasa cmtu.. gambatte ne, cKj ^^

    BalasPadam
  7. alololo.sabar sabar :D hehehe entah2 df lagi teruk dr ckj :OP hehehehe

    BalasPadam
  8. dugaan. sabar k. Insha Allah ada hikmahnya. ;)

    BalasPadam
  9. Sabar CKJ..suatu masa nanti pasti saat macam ni akan dirindui..saat bergelar student..walaupun penuh dugaan tapi itu yang akan tersimpan jadi kenangan yang paling manis :)

    BalasPadam
  10. kan kan fenat.. tp nnt dh keje msti nk studybalik =.=

    BalasPadam
  11. xpe susah dulu senang kemudian ...

    BalasPadam
  12. Ya Allah. sama lah dengan fisha. sakit kepala dah. hope kita dapat habes kan study dengan tenang and berjaya. gdluck for your final projek CKJ. miss u dear :)

    BalasPadam
  13. Good luck sis!Sikit je lagi..moga sukses ya?:)

    BalasPadam
  14. kita boleh cakap 1 sem ja lagi tapi nak laluinya penuh cabaran.huhu

    BalasPadam
  15. betul tu Everything's Everythings.. lepas satu satu.. hu.. ini la hidup.. :)

    BalasPadam
  16. waalaikumussalam kak Tinta Lana.. insya Allah ada rezeki akak dpt la smbung belajr kan?

    BalasPadam
  17. ckj pun hrp mcm tu Dak Fisha.. :) good luck to u too yeah! miss u too much.. >__<

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)