Sabtu, 8 September 2012

Oh My English!

Ini adalah salah satu mini projek ckj yang da 4 kali  di reject oleh lecture.. huhu.. tension banyak membazir kertas, ink printer. Kiteorang mau hantar by hand writing tapi beliau tak mau tanda.. huhu.. ini la jadinya.. 

*p/s : lama tak update Kay Jue Blog.. huhu.. Miss you all.. <3

47 ulasan :

  1. wahh . sampai 4 kali kak ? susah nye !

    BalasPadam
  2. wahh! 4 kali.. kalau saya dah meletup otak.. hehe, btw,, gambate ne ;)

    BalasPadam
  3. lorrr kesiann huhu. takpe takpe. ganbate nee ^^V

    BalasPadam
  4. Assalammualaikum.

    Practices makes perfect kjue.

    Ambil peluang kat Poli tuk kuasai bahasa Inggeris ea.. takpa direject 4x..asal kita belajar dari kesilapan sendiri. :)

    BalasPadam
  5. cuba lagi ckj. never give up. ;)

    BalasPadam
  6. biar betul 4 kali..my roomate kene reject sekali pon dah mcm org tak betul ni

    BalasPadam
  7. xD
    kesiannya.. xpe jgn putus asa! gd luck xD

    BalasPadam
  8. aisey, byk kaler merah.. xpe usaha lagi ^^

    BalasPadam
  9. kreatif betul hasil seni lect ckj . haha !

    BalasPadam
  10. sye pon pnh wat benda mcm ni dlu tp pkai tulis tgn lps lecturer tgok n dh ok bru print... huhuu

    BalasPadam
  11. Lah kesiannya akak . Dugaan :)

    BalasPadam
  12. Semoga projek kali ini berjaya!
    Good luck kak jue ;)
    Ada masa nanti singgah la beri pndapat di blog fira ya?^^

    BalasPadam
  13. ooo english... tanda jangan tak tanda... ;)

    BalasPadam
  14. Assalammualaikum.

    Apa khabar kjue..kjue sihat ke? Kjue, akk rindu sama awan terbg kjue,keh3. Rindu awan je, rindu kjue tak..hek? hihihi.

    Saja singgah.. lama akk tak dtg. Kjue study betul2 tau kt sna.. fokus, n usaha! InsyaAllah berjaya! ^_^

    BalasPadam
  15. TAKPER,USAHA LAGI..SAMPAI 10X PUN TAKPER..CAIYOKKKK

    BalasPadam
  16. waalaikumussalam kak Tinta Lana..

    yup betul tu.. thanks akak.. :)

    BalasPadam
  17. hehehe ini pun hampir gila dibuatnya Edy Fee...

    BalasPadam
  18. kira ok la shar90 nyer lecture still mau tgk yg hand writing.. lecture ckj tak mau tgk yang hand writing... dia nk yg taiping... huhuhu,

    BalasPadam
  19. huhu thanks Everything's Everythings sebab prihatin.. :) ckj busy sikit semster 5 ni... al maklum la kemuncak sem...

    BalasPadam
  20. waalaikumussalam kak Tinta Lana..

    kjue sihat je kak.. kjue pun rindu kt akak.. tu la awan ckj pun da lama da tak bergerak nak bw.. huhu..

    thanks akak sudi singgah sini.. >__<

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)