Jumaat, 31 Ogos 2012

Jadi tak?

Assalamualaikum. Tempoh hari kawan ckj Farah Amirah, dia juga seorang blogger.. mungkin ada juga yang kenal beliau.. hehe.. Dia kawan poli ckj dulu. Tapi ckj sempat kawan dengan dia face to face selama satu sem je.. lepas tu dia tukar pengajian ambil nursing. Then sejak tu kitaorang just contact by media elektronik je.. 

Alright sambung cerita hehe. Dia minta ckj buatkan Header untuk blog dia.. (wah first time aku buatkan header untuk orang) berminggu juga la dia minta ckj buatkan.  minggu lepas baru sempat ckj buat, disebabkan masalah-masalah teknikal yang menghalang. hehe.
Farah juga mintak ckj buatkan doodle nurse. Tengok ni..jadi tak?
Banyak kurangnya doodle ni kalau orang yang prob tengok. huhu.. ckj kena banyak belajar lagi ni.. ckj still tak tau macam mana nak buat tangan huhu... 

Farah juga nak header yang simple je.. kalau nak tengok boleh la pergi ke blog Beliau.. 

Thanks ea Farah sebab percayakan aku untuk buat header dan doodle blog kau.. :P

*p/s : oh ya.. Salam kemerdekaan dari Cik Kay Jue untuk korang semua.. >_<

49 ulasan :

  1. Salam.

    Hehehe, bile kjue nak pandai bt tgn ni >_< hek3.

    Comel ^_^ tpi bak kate kjue..kjue kena try blaja ea buat tgn pasni ^_^

    BalasPadam
  2. Comelnya doodle nurse ^_^ hee

    BalasPadam
  3. comel laah ... mata dia cantik .

    selamat hari merdeka juga , ckj .

    BalasPadam
  4. comel doodle nurse tuu. slmt hari merdeka !

    BalasPadam
  5. cantik dah tu :D tangan tu dah cukup comel haah :p Selamat hari kemerdekaan !

    BalasPadam
  6. nak gak doodle... hehe xD

    BalasPadam
  7. hai hai cik nurse.. lawa la =)

    BalasPadam
  8. wahh, ckj mkin mju! ajaa la zera jugakk. :)

    BalasPadam
  9. kiutnya cik mitchi. jarum tu tajam sgt ckj. panjang lak tu. huhuhu..

    BalasPadam
  10. waahhhhh comelll~~~ :D hahaha nak satu ? :P

    BalasPadam
  11. dh kira comeii laa tu.. salam merdeka, cKj ^^

    BalasPadam
  12. huhu tu la kak Tinta Lana sy pun tak tau bila nk pandai buat tangan doodle...

    Insya Allah kak satu hari nanti...

    BalasPadam
  13. same goes to me ..tk pndai buat tangan doodle :( sob sob. jln snng lkis tngn sorok kt blkng. haha

    BalasPadam
  14. Wah,comelnya..mesti kwn blogger cik jue tu suke:)
    comel3x!

    BalasPadam
  15. cantik pe..pandai ckj buat =)
    salam merdeka ^^

    BalasPadam
  16. wahhh lawa la.. berapa kena charge ni nk buatkan doodle? hak2

    BalasPadam
  17. tiba2 teringat cita-cita hana nak jadi nurse bila tengok doodle tu.. hana nak jadi nurse

    BalasPadam
  18. comel hehehhe.. takpe tangan letak belakang je :)

    BalasPadam
  19. la..pndai la ckj buat doodle..mgkin nnt leh ayu tempah ckj wat doodle physiotherapist lak...hehehe...

    BalasPadam
  20. wah comel nurse.hehehhe nak nurse sorang.kekekeke kidding

    BalasPadam
  21. dah okay sgt tu ckj .. nampak karekternye sbg nurse kat situ .. tade nampak mcm askar pon .. dah jadi sgt dah tu ckj ... hehe . mane header nyee nak tgk ...

    BalasPadam
  22. auumm , tergugat cekk dgnn doodle tue . haha . eh! kite knal lha kakak farah tue . ehhe

    BalasPadam
  23. Nice blog :)
    salam kenal sobat :)
    di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...

    BalasPadam
  24. hehe thanks O CIKTEDDY.. :) ckj pun bru je blajar...

    BalasPadam
  25. hehehe thnks Edy Fee blh je kalau nk.. kt hospital bnyk.. :P

    BalasPadam
  26. hehehe kenal Pelangi Biru ? hehehe kawan ckj tu.. :)

    BalasPadam
  27. nak jugak doodle nurse gitu.heeee :)

    BalasPadam
  28. rjinnyer buatkan header :) doodle un comel.. nak doodle gax ?? ehheheh xD

    BalasPadam
  29. rajin? tak de la AiSyA LiEzA... tu pun da lama kawan ckj minta.. :P nak wat doodle n header or bnde2 yang memerlukan kreativiti ni kne apa mood n idea.. baru jd.. >_<

    BalasPadam
  30. hye2..sis ambik doodle awk ni ye..tq..

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)