Sabtu, 25 Ogos 2012

kejapnyer...!

Assalamualaikum. huh.. tepat je jam 12 tengah malam ni dah masuk hari ahad kan? huhu... Tak puas la cuti seminggu je.. rasa macam malas pula nak balik poli... masuk je minggu ni.. ada dua kuiz da tunggu giliran nak kena jawab.. adeh... 

Ada lagi beberapa jam je lagi ckj nak berangkat ke Negeri Sembilan dan meninggalkan Ibu Negara, Kuala Lumpur untuk meneruskan pengajian.. huh.... sabar je la.. setahun je lagi aku nak grade! yeah! mesti kuat dan semangat..! 
Nampaknya bersawang lagi la kot Kay Jue Blog ni... huh? ckj da nampak da Encik dan Puan labah-labah bawa lori, angkut perabot rumah dia nak memulakan hidup baru di blog Ckj... huhu.. korang tolong tengok-tengok kan Kay Jue Blog untuk ckj ea.. hehehe... 

Kepada korang yang sama nasib dengan ckj.. jum jum balik ke sarang semut masing-masing.. cuti da habis da.. Good Luck juga buat korang ya? adios... >____<

16 ulasan :

  1. kite same larh..sgt cepat masa berlalu..hehe..

    xpe..aja aja fighting!! yeah..hehe..xD

    BalasPadam
  2. same la kite...hahaha....xpuAs cuti..!!kan..?

    BalasPadam
  3. Assalammualaikum.

    Kjue..rindunya akk kat kjue..allah..akak baru nak mai..dah kjue nak balik ke sarang semut..huhuuhu.

    Takpa, nanti insyaAllah akk tolong vakum2 sket kat sini,heehhe.

    Kjue jaga diri..good luck tuk kuiz nnti ya :)

    BalasPadam
  4. Hee, Selamat Hari raya ckj.. ^^

    BalasPadam
  5. mmg cepat masa berlalu,,jap lagi nk kena start belajar balik..huuu~

    BalasPadam
  6. cepat je kan masa berlu.. selamat ber'study' ye :)

    BalasPadam
  7. xpe.. belajar dlu.. lps bljr baru update blog hari2 yer.. :D

    BalasPadam
  8. hehehe yeah ★ aIsyaH ★ fighting untuk berjaya.. :)

    BalasPadam
  9. waalaikumussalam kak Tinta Lana..

    huhu rindunya kat kak lana! :'(

    tu la. insya Allah ada rezeki kita chating ea kak..

    thanks akak for wish.. :)

    BalasPadam
  10. fokus cKj.. setahun jaa lagi ^^

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)