Rabu, 29 Ogos 2012

ww*34

Subjek : Circuit Analysis
Effect kepada otak aku : argghh.. fening-fening... what going on? 

25 ulasan :

  1. err, saya tengok pun bertambah pening.. haha

    BalasPadam
  2. arkk ! susahnye.. tp cik anis yakin ckj boleh ! chayok !

    BalasPadam
  3. Salam.

    Kjue..miss u >_<

    Eh, senang ni je kjue..jgn tgk lelama, tgk kejap je. pastu, buat2 paham. lama2 paham la..eh,ajaran sesat aku ni,keh3

    BalasPadam
  4. pehhh dah macam FIZIK dahh hahaha
    poningg denn~~

    BalasPadam
  5. adakah ini pernah kupelajari? hehehe.. pening weh.. hehehehe..

    BalasPadam
  6. mcm theory structure... hehee
    tp mesti best bile dh tahu step.. hee xD

    BalasPadam
  7. Anum, Hanamiko Sakura,Kesuma Angsana,Chic Na-meeSUPERGIRL- dan Sally Yatiey : huhu tau tak pe.. pening... kena fahamkan dan fokus betul2 baru dapat faham apa maksud anak panah tu.. knp dia ke sana kenapa dia ke sini.. huu..

    BalasPadam
  8. akak Tinta Lana ! Miss u too... >_<

    hehehe akak ni ini memang ajaran sesat ni kak haha...

    BalasPadam
  9. dulu sy pnah kira2 cmni.. skrg xmo dh laa, trus tukar course, hukk...

    BalasPadam
  10. betul tu shar90.. memang best dan puas hati ar bila da tau step dia.. :)

    BalasPadam
  11. course ap kau ambil ni? hak2 mcm belajar juga je benda2 ni..

    BalasPadam
  12. electonic eng. in communication Everything's Everythings.. pernah belajr? hehehe acam pening x?

    BalasPadam
  13. uih.. dahsyat dEdEQ dE wIshEs.. jgn la pitam... tak susah pun sebenarnya.. :)

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)