Isnin, 27 Ogos 2012

serbe serbi....

Assalamualaikum.. 
Cak! hehe... acam terkejut tak? hehe..Syukur Alhamdulillah.. dapat juga ckj update entry hari ni.. 
Hari ni bermula la segala aktiviti harian yang penuh dengan kebisian seperti biasa.. untuk ckj pula... 
huh.. untuk permulaan hari pertama memulakan kelas... Serbe serbi malas hari ni. Iya la mood raya still ada lagi. Bangun tidur pun lambat. Bila da pergi kelas.. Alih-alih lecture tak datang pula! huhu.. kalau tau baik sambung tidur je tadi.. huhu..

Lepas tu hari ni sepatutnya ada 3 kelas. Satu kelas je yang ada hari ni.. dua lagi cancel. adeh... penatnyer...  

21 ulasan :

  1. sabo jelaaa. hihi. stress je kan camtu.

    BalasPadam
  2. Lalala~~
    ary still cuti lagi:P

    BalasPadam
  3. untung la cuti ary_lee.. huhu...jelez nyer ckj!

    BalasPadam
  4. sila kumpul tenaga byk2 sebab next~next day msti lecturer push semua keje, huh...

    BalasPadam
  5. jaa pon esok dah keje..cam xdak mood jer jugak..hehehheee

    BalasPadam
  6. zera da hari kedua haaa. go go chaiyokkk CKJ!

    BalasPadam
  7. huhuhu geramkan kalau jadi camtu.. sabaq no :)

    cute pulak kucing tu :)

    BalasPadam
  8. best wehhhh. balik tdoqq lah ape lg :) ksiannn ko. :P

    BalasPadam
  9. apalagi? balik smbung tidoq, muahahahahahaha >:D

    BalasPadam
  10. go CKJ go! huhuhu...

    blaja leklok..

    BalasPadam
  11. Salam.

    Alamak aih..camne ni kjue..penat sebab takde kelas?hehehe.

    BalasPadam
  12. tu la yang ckj tgk risau kan tu caliph shuriken.. huhu.. nak beli redbull la.. hahaha...

    BalasPadam
  13. huhu sama la kita zera eira.. chaiyok tu u too yah zera.. >_<

    BalasPadam
  14. gambar kucing la...currently guna untuk wallpaper fone edy.hahaha

    BalasPadam
  15. iya ka Edy Fee? hehehe cute kan kucing2 ni.. >_<

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)