Khamis, 10 Oktober 2013

Mohon..

Assalamualaikum. Baru-baru ni UiTM da buka permohonan Kemasukkan Pelajar untuk sesi 2 nya pada 30 september yang lalu...

Memang ckj tertunggu-tunggu permohonan tu buka dan Alhamdulillah ckj da selesai pun beli no pin, isi borang online dan pos dokumen yang diperlukan. Tapi kos yang ckj nak tak berapa nak ada la.. cipi cipi je.. huh.. mohon je la. dapat tak dapat belakang kira.

Bulan november ni dengar-dengar UPU punya pula buka. Ckj tunggu juga yang UPU ni. Nak cuba nasib juga. hehe.. 


Siapa-siapa yang masih ada minat nak sambung belajar tu, cepat-cepat la mohon sebelum tarikh tutup. grap je apa yang ada kalau dapat ambil. tak dapat cari jalan lain. Nak seribu usaha malas buat tak tahu cukup. hehe.. 

7 ulasan :

  1. gudluck ckj. harap2 yg mintak tu dapat lah ye

    BalasPadam
  2. kalau ada rezeki, mesti dapat punyalah :D

    BalasPadam
  3. gudluck ckj.. nina pon mohon tp xdpt. tunggu thn depan pula :)

    BalasPadam
  4. Semoga berjaya dlm permohonan ni.

    BalasPadam
  5. bagus, terus sambung.. good luck tau!

    poli sekarang bukan dah ada course utk degree ke ckj?

    BalasPadam
  6. knp lama sgt x update, awk x sihat ke?

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)