Isnin, 7 Oktober 2013

Kertas..

Assalamualaikum. huh.. lama tak tengok blog ni. Ckj busy sikit buat draf paper exam. Lepas raya haji ni, dorang da nak periksa akhir tahun da. Ckj pula kena buat paper exam untuk subjek BM 4 tahun, Math 4 tahun,  English 4 tahun, dan Asas Jawi / Asas agama Islam  5 & 6 tahun. 

Huh.. Banyak juga kan? Paper exam yang agak mencabar (ceh mencabar ar sangat kan?) ckj buat paper exam untuk murid 4 tahun. Iya la budak 4 tahun.. mereka ni lebih tertarik pada gambar daripada tulisan. So, pening juga la nak cari gambar yang sesuai kat google tu. hehe..
ini la hasilnya masa draf paper math. Ckj memang tak reti lukis free hand. huhu..
Disebabkan ckj kena buat paper Asas Jawi / Asas agama Islam, sekarang ni ckj punya keyboard perlu ada apps untuk huruf-huruf jawi. Alhamdulillah ada. Segalanya di hujung jari anda! kita google je la.. hah.. kan da ada ni.. 


Alhamdulillah semua paper exam da siap. Cuma tinggal paper English je nak kena tunggu Guru Besar check then baru boleh taip dalam komputer. >_<

*Rasa macam da jadi cikgu betul pula. Padahal juz sambilan je. 

12 ulasan :

  1. a ha la.. dah nak dekat peperiksaan akhir tahun. lepas ni boleh bercuti

    recent post : Blogger Jangan Benci Blogger

    BalasPadam
  2. jaga2 nanti budak2 tu tenguk blog

    BalasPadam
  3. wah cikgu bt kertas soalan periksa..teruja tgk..hehe

    Jom join http://missflyfluffy.blogspot.com/2013/10/1st-giveaway-by-miss-fluffy.html :)

    BalasPadam
  4. osem!!!! CKJ semoga berjaya siapkan :)

    BalasPadam
  5. Wow...hebat. Walaupun sambilan, tanggungjawab dan pahala itu adlh sama. Guru tetap guru...tugas utk mengajar ilmu. Kerja yg sgt2 mulia tuh...all the best to u.

    BalasPadam
  6. Amboi bznya cikgu =) ptt la dah lama xnmpak..he3 smoga dipermudahkanNya..

    BalasPadam
  7. lukis mcm tu budak2 dh teruja rasa nya hehe.. ^_^

    BalasPadam
  8. anak2 KA pun duk sibuk dgn ujian & exam skang ni !

    BalasPadam
  9. anak mama pulak, hari ni exam akhir tahun... risau jugak..

    BalasPadam
  10. hai CKJ , wah jadik cikgu ek sekarang , menarik ! ehehehe , lame tak singgah sini , jom jadik bloglist CP , terjah ke entry ini :

    http://dariilhamkehati.blogspot.com/2013/03/nak-carik-bloglis-baru-d.html

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)