Jumaat, 20 September 2013

Merak~~

Assalamualaikum.. Salam jumaat semua. Alright. Hari jumaat ni Ckj tak mahu taip panjang-panjang. jum layan gambar hasil kerja budak-budak 5 tahun yang masih suci hatinya daripada dosa. hehehe...


 






Hah.. acam lawa tak? hehehe.. macam-macam warna merak ada.. Yang sakit hati + geram ada yang still tak boleh nak sambungkan titik-titik tu dengan betul.. hish.. sabor je la.. tersenyum je ckj tengok hasil kerja dorang. Tengok cara mewarna je da  boleh agak da  perangai macam mana. hihi.. >__< 

*maaf sangat entry ni banyak gambar. 

23 ulasan :

  1. Wow...wan suka tgk hasil kanak2 melukis atau mewarna. Sebab nmpk real dan jujur habis. Kita xtau apa yg ada dlm minda dorg tp mmg ajaib.

    BalasPadam
  2. haha..dolu2 pn kite mcm tu jugak mwrna.lg2 manusia mcm sy yg xde kreativiti ni.haha

    BalasPadam
  3. ikut kreativity masing masing..semua kreatif pandai warna warni :)

    BalasPadam
  4. hehehe masing2 dgn kreativiti yang berbeza. ttp menarik tu !

    BalasPadam
  5. kira oklah,kalau 5 tahun boleh warna merak dgn perfect pasti ada bakat.

    BalasPadam
  6. cantik la tu utk kanak2 5 tahun.. hehe.. kalerful..

    BalasPadam
    Balasan
    1. tau xpe.. hehehe.. kira ok la kan? :)

      Padam
  7. warna melambang personaliti diorang kan.. tapi bila tengok diorang warna xelok.. rasa macam kita plak nak warna bagi elok. hehe

    BalasPadam
  8. teringat pulak mse eiqa tadika duluu.. :D
    Kena sambung2x kan garisan ikut susunan.. ehhe

    BalasPadam
  9. Salam.

    Satu gmbr, tapi penuh warna warni. Budak2 kan.. warna je, janji kena dgn apa yg diorg rasa.

    Kalau suh budak sekolah, lain jadinya..suh org dewasa warna, pun lain..mesti kita terikut logik.

    Best jadi budak2..tak terikat dgn hukum logik. Mewarna ikut kreativiti msing2.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu kak lana.. sy setuju... >_<

      Padam
  10. Salam =)..ha3 ada juga yg xsiap warna..cikgu ckj bg berapa bintang neh??

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak bg bintang pun s.k.a... bagi gred je.. a b, c.. hehe

      Padam
  11. cantik2 semuanya tp yg first tu nampak kemas sikit :)

    BalasPadam
  12. Hehe lawa jelahh! :-D cute je. Hehe
    -komen drpd gadis yg berumur 16 tahun..-

    Lol. Hehe. Tapi sy suka je tengok (^_^)
    Boleh tersenyum je apabila tengok. :')

    BalasPadam
    Balasan
    1. tau x pe.. ckj pun tersenyum tgk hehe..

      Padam
  13. hihi mcm² pesen mewarna...:)

    BalasPadam
  14. teringat pula zaman tadika dulu hoho mengimbas kenangan

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)