Isnin, 2 September 2013

Da tahu da..

Assalamualaikum. Syukur alhamdulillah minggu ni ckj da dapat sesuaikan diri dengan kerja ckj kat tadika ni. Ckj juga da tahu da macam mana nak handle budak-budak. >_< 
Pada mulanya ckj agak berat juga nak terima kerja sebagai cikgu tadika ni, Alhamdulillah, Berkat restu parents ckj benarkan ckj kerja sebagai cikgu tadika. Segala-galanya dipermudahkan.. ^^

Serius macam-macam kerenah dorang ni. Banyak yang mencuit hati ckj. Ada juga yang buat ckj geram. hehehe.. 

Alright. Sampai sini dulu. Thanks for reading..  

*Salam Kemerdekaan ke-56!  ^^

10 ulasan :

  1. wah..bestnye jd cikgu tadika..all the best..:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah setakat ni best la juga.. thanks..

      Padam
  2. seronoknya.. mesti murid2 sayang cikgu ckj..

    BalasPadam
    Balasan
    1. seronok tu memang seronok.. urm murid2 syg? urm.. itu ckj tak tau sb ckj baru lg..

      Padam
  3. he3..aggap je mcm anak sendri =) pasti boleh punya..

    BalasPadam
  4. Alhmdulillh..smoga dpmudhkan sglanya ye =)

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)