Selasa, 19 November 2013

Hari Anugerah Cemerlang..

Assalamualaikum. Hari ni ckj nak share tentang peristiwa yang berlaku pada hari anugerah cemerlang kat tadika yang ckj kerja. 

Seriously, memang kelam kabut Ckj dan dua orang lagi cikgu untuk uruskan murid-murid. Yang buat kelam kabutnya masa nak tukar-tukar baju. Murid 6 tahun kena tukar baju sampai 3 kali. Grap pula tak panjang. Memang kabut. 

Lain yang dibuat masa latihan, lain pula yang dipersembahkan masa konsert... hadui.. Haru dibuatnya. 

Lagi pun ckj akui budak-budak ni start latihan pun da lewat. Sebulan sebelum konsert. dan.. ada juga la cerita belakang tabir yang menyakitkan hati.. hohoho..

Disebabkan kekelam kabutan yang melanda pada hari kejadian, Ckj tak dapatlah nak snap snap picture dan video dorang tengah buat persembahan.. huhu.. hampa... :(

Ni je la yang ada untuk di share di Kay Jue Blog.. 
Kad Jemputan.. Ckj computermade.. haha...

tempat berlakunya kejadian..

piala-piala kemenangan.. yang macam gelas tu untuk pelajar terbaik..
budak comel empat tahun.. (ini je la satu pic yang ckj curi-curi tangkap. perasan tak ada kembar? hehe)
murid lima tahun. (pic sumbangan parents.. huhu)
ini pula antara watak utama sketsa murid 6 tahun. Gambar ni masa dorang latihan. Hampa sangat sebab tak dapat capture video and gambar dorang masa konsert sebenar. huuhu..
Alright.. Sampai sini dulu yang dapat ckj kongsikan hari ni. Thanks for reading. Maaf banyak gambar.

>_<  have a great day yeah.. 

17 ulasan :

  1. comelnya korang wahai kanak2.

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum.

    Dah agak dah..kjue sekarang sibuk menjalankan tugas sbg pendidik..tu yg dah lama tak update..hehe. Kjue, mesti seronok dan makin selesa kan dengan tugas baru ni.. tgk kad jmptn pn da tau..comel tau kjue buat,hehehe >_<

    BalasPadam
    Balasan
    1. Eh, kjue dah tak guna shoutbox ya? hehehe

      Padam
  3. antara ajk2 yang paling sibuk ajk persembahan lah kan. budak2 tadika plak tu. hehe.. ajk hadiah pun sibuk gak

    BalasPadam
  4. Hari yg paling gembira utk budak2 ni.

    BalasPadam
  5. hi..selamat berkenalan..jemput follow blog saya juga ye..(^^)
    www.madamhealthy.blogspot.com

    BalasPadam
  6. hi...selamat berkenalan..jemput follow blog saya juga ye..(^^)
    www.madamhealthy.blogspot.com

    BalasPadam
  7. pernah ada pgalaman uruskan budak2 tadika,. macam2 hal.. :P

    BalasPadam
  8. Suka tengok kanak2 buat persembahan.dulu pun saya selalu masuk persembahan. Comel tengok diorang. Lain yang dirancang lain yg jadi ye. Itulah yg lebih comel. Hehehe

    BalasPadam
  9. Comel2 anak murid!! Pakai costume comel pulak..Adeii..

    BalasPadam
  10. suka tgk custom diorang2.. hehee

    BalasPadam
  11. waaah mesti best..
    cantiklah pentasnya..

    BalasPadam
  12. cecomelnya bebudak tu.. hihi.. sekarang cuti sekolah ticer ckj boleh rehat puas2..

    BalasPadam
  13. best dapat layan budak2.. ragam dorang yg pling best

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)