Khamis, 30 Januari 2014

Tak sambung kot.. Entah

assalamualaikum.. lama betul x update blog ni.. al maklumla sejak ckj da buat instagram ni habis mood blogging ckj ditarik ke sana.. hu...  so masih boleh lagi kan kalau ckj nak wish happy new untuk tahun 2014? heee...

alright., ckj sekarang ni join giatmara ambil krusus komputer... may be terus stay dengan giat je kot.. sebab ckj tak de rasa macam nak sambung degree, memandangkan ekonomi hidup sekarang ni semakin meningkat. Malas nak mulakan berhutang dengan ptptn..  tapi kalau da tak de pilihan lain baru ckj akan bertimbangkan balik untuk sambung degree. insyallah... :-)

6 ulasan :

  1. Happy holiday dear.. smoga sukses ngan pilihan yg awk pilih. . ^^

    BalasPadam
  2. ape pun keputusan y di buat psti setelah timbal baik buruk dia kan..all the best! =)

    BalasPadam
  3. chayokkkk syawa. aku sokong kau :)

    BalasPadam
  4. moga dipermudahkans egala urusan sis :)

    BalasPadam
  5. ado instagram ke?? samo lah kita. hehehe.

    BalasPadam
  6. Salam CKJ..wah dah beralih arah ke instagram pla ye.. apa pun moga kamu sentiasa beroleh kejayaan dalam apa saja bidang diceburi

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)