Isnin, 18 Februari 2013

baru nak contact?

Situasi diantara dua orang kawan yang da berkawan lama..
perbualan sistem SMS...

text A :  D kau kat mana?
text D : aku kat rumah. kau?
text A : aku kat hospital.
text D : kenapa??  Siapa sakit??
text A : aku tengok G .
text D : kenapa dengan G??
text A : hish kau ni.. G kan nurse. of cause ar dia kat hospital. 
text D : Sengal...!! sakit hati aku.. kau kan.. hish... nasib baik aku ni penyabar..
text A : hahaha :P jangan ar marah da lama tak usik kau rindu..

perbualan diringkaskan..
text A : hish kau ni.. ini pun kalau aku tak mesej kau ni bukan nak mesej aku..
text D : haha.. kau kena tahu, aku kedekut kredit. hehehe..
text A : huh.. kedekut kredit  sampai nak tanya khabar member sendiri pun tak nak.. huhu :( tau kau takut    risau bila aku cakap aku ada kat hospital.. hehe..
Tak kan lah bila ada kecemasan je baru nak contact? 

apa pandangan dan pendapat korang mengenai situasi diatas?

 ok that's all. Assalamualaikum.

11 ulasan :

  1. hehe..lawak je old friend kn..

    BalasPadam
  2. msing2 bzy kot. hehe. Slalu jgk cmni, klu sms laaa. tp klu dah borak, haaaa. mmg tak ingt dunia. haha

    BalasPadam
  3. nasib baik masih ada rasa syg kat kawan. :)

    BalasPadam
  4. Salam.

    Normal kjue.

    Belum lagi bila masing2 dah bekerja, pastu berumahtngga..silap haribulan 5tahun,10 thun skali baru dengor berita >_<

    BalasPadam
  5. err lumrah kot. bila ada something baru nk kontek kawan. huhu..

    BalasPadam
  6. hahaha ayooo sama macam df lah. df kedekut kredit. almaklumlah bukan anak org kaya. hmm topup pon ayah yg beri. so kene jimat2. huhuhu ade tempat lainkan yg boleh hubung. sekarangkan teknologi canggih hehehe

    BalasPadam
  7. hehehe... macam2


    jom tengok entry saya di Pratonton Pada Suatu Cinta dahulu

    BalasPadam
  8. hehe..mcm tu la dila ngn kwn2..susah bebenor nk dpt msg diorg..bila kita bg msg diorg lmbt bls plk..katanya sbuk bls msg bf =_=

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)