Ahad, 10 Februari 2013

Nasib henset oren

inilah henset oren yang aku selalu jadikan dia jam meja tulis aku dan lampu suluh tika koridor asrama black out. Yang sebelah kanan tu henset harian aku yang da cacat dalamannya. Tapi masih berjasa hingga kini. Tengok Encik Testpen da ready nak jalankan tugasnya. Alright standby disitu yeah en. testpen.

akhirnya... 


*p/s : maaf idea nak buat entry best not coming...  -_- 
Assalamualaikum.
  

18 ulasan :

  1. aduhaii sedihnyaa..dah laa oren kaler tu feveret kaler saya hehe

    BalasPadam
  2. wahhh kesian si oren tu..hihi

    BalasPadam
  3. bestnyer main godeh2 telefon..nk join..hehe..:)

    BalasPadam
  4. abis sume di bukak.selamat menyambung semula.haha

    BalasPadam
  5. napa dibuka habis..rosak ke..
    sy pun pernah buka habis hp sbb masuk air..

    BalasPadam
  6. tak rosak pun MaMa Rey.. buka utk kegunaan projek akhir sy... :)

    BalasPadam
  7. Mesti sedih nfon tu sbb org panggil dia cacat, ahaha Better mintak maaf cepat, ekekee >_<

    BalasPadam
  8. pandai baiki xpe... klu dpt sye ompem jahanam... hahahaa
    btw bru prasan watermark cik kay jue.. simple but nice... pkai tulisan jenna sue ea? hehehee

    BalasPadam
  9. kesian si oren. nak kena operate. ;)

    BalasPadam
  10. hehehe baik Eiqa Almond.. ckj minta maaf fon... :P

    BalasPadam
  11. tak pandai pun nak baiki shar90... itu untuk projek sem ahir ckj.. :)

    hish.. cm ner shar90 leh pasan ni... hish.. kantoi...

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)