Ahad, 25 September 2011

Sukan Poli Sesi Jun 2011


Lame tak update blog. Hehe.. hari ni baru berpeluang nak update. Baiklah. Semalam, 24 september 2011  poli aku ada buat sukan. Meriah la juga siap ada moskod lagi. dengan Acara sukan yang bermacam2. Senaman erobik dan perbarisan pun ada juga. Aku juz masuk satu je acara. Susun batu bata. Hehe. Banyak lagi games macam masukan air dalam botol, boling kampung, tarik tali, makan epal dan berjalan atas tempurung. Yang menarik perhatian aku, moskod yang mewakili setiap blok untuk sukan ni, memang kreatif ar diorang ni. aku sempat ambil gambar moskod tu untuk share kat blog ni. jum tengok.
angry bird


ni moskod yang paling cute dan paling gempak
Mereka la orang yang paling famous pada hari sukan ni. ramai yang berebut mau capture pic dengan diorang. hehe. games semua ok,tapi makan agak kurang sikit la untuk sukan kali ni. cabutan bertuah pun tak de. Kalau macam tahun lepas meriah. Boleh baca kat sini. May be bajet lagi untuk jamuan raya. Hehe. Tak pe la. yang penting enjoy! Tul tak? Hehe. Assalamualaikum. :)

4 ulasan :

  1. doraemon 2 yg paling kiut..hik3...

    BalasPadam
  2. @mayasufi betul3.. doraemon la yg paling famous hari tu. ramai yang bergambar dengan dia..

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)