Jumaat, 14 Oktober 2011

Dia da dekat dan semakin hampir!

Assalamualaikum pembuka bicara buat semua yang sudi membaca isi kandungan blog aku yang tak seberapa ni. terima kasih ya! :D alhamdulillah dengan nikmat dan kurniaan Allah s.w.t aku masih diberi peluang untuk hidup dan menjalani rutin seharian aku yang penuh dengan pelbagai konflik dan cabaran ini... alhamdulillah syukur pada yang Esa. :D
Ceh wah! Bermadah-madah lak.. hehe.. acam ok tak? Hebat tak? Huhu. baiklah. siapa yang dah dekat tu? Hish memang da hampir. Lagi beberapa minggu je tinggal. FINAL EXAM. Aku start exam 16 november 2011 , hari rabu kalau tak silap aku (nak tgk jadual exam aku tak? Klik sini). Paper eng.math. tu kira ok la lagi. Yang membuatkan aku terkaku masa tengok jadual exam tu,ada dua subjek dalam satu hari. dah la dua-duanya killer subjek. Berkait-kait lak tu. Huh... teruk ni. kena stduy betul2 ni. kalau tak boleh tertukar fakta .
walaupun aku punya final hanya empat paper je, bukan senang nak jamin yang aku boleh jawab apatah lagi boleh dapat 3 pointer above. Tapi untuk sem 3 ni aku memang berhajat dan berharap sangat dapat 3 pointer. Kalau dapat 3.00 pun tak pe. Janji dapat 3 pointer. Aku tak pernah dapat 3 pointer. Sedih n teruk kan? Huhu..  so, aku berharap dengan berkat usaha dan tawakal aku pada Allah s.w.t  aku dapat la 3 pointer  tu. Amin~~~


*p/s : good luck untuk semua yang bakal mengambil final macam aku. Buat sehabis baik dan terbaik selagi kita mampu. Selamat belajar! :D

4 ulasan :

  1. gud luck lina...
    mumy pn x prnh lg smpai poiter 3...
    stpm da dekat, result makin down...
    adei...

    BalasPadam
  2. @mayasufi thnk mummy.. good luck untuk mummy juga. chaiyok! :)

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)