Sabtu, 22 Oktober 2011

Nama Allah Di Tapak Kaki???

Assalamualaikum. seharian aku study hari ni sambil dengan radio i luv islam. Hehe. Nak dengar juga? Klik sini. Alright, da study menipu la kalau aku tak boring kan? Aku pun online la fesbuk. Terjumpa satu Communityname community ni “~awak~. tadI mAsA AwAkglak. GigI awAk tERjaToh. ~niEW~ saya bg BalIk.”  Klakar kan? Aku pun klik la. belik-belik pic community tu. Terjumpa pic ni. 

tapak seliper

mungkin ramai yang da tau. Tapi aku baru tau. Tak salahkan mau share. So, lepas ni kalau korang beli seliper ke kasut ke atau apa2 je la hati-hati ea. That’s all.

*p/s : Adakah ni salah satu cara orang yahudi nak memperdayakan umat islam atau satu kebetulan? Wa’ wahua’lam.. 

8 ulasan :

  1. eieie ksut jenama ape ni...
    yien beli kasut xpnh cek pulk tpak kki die...

    BalasPadam
  2. @Ayien Ocaca tak tau la jenama apa,yien. nampaknye lps ni kita kene hati-hati la..

    BalasPadam
  3. ya allah. kurang ajar nya sampai macam tu sekali nak jatuhkan islam..

    BalasPadam
  4. @faridah nazurah CKJ pun tak sangka mereka sanggup buat macam ni.. :(

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)