Selasa, 30 Oktober 2012

beberapa minggu lagi

Assalamualaikum. huh.. tinggal beberapa minggu lagi ckj mau final exam. Untuk semester ni ckj ada enam paper kesemuanya. Paper paling banyak untuk semester ni. Sebelum ni juz 4 paper je.. mudah-mudahan semuanya berjalan lancar dan ckj dapat la skor semua paper.. 


Good luck juga buat korang yang senasib dengan ckj.. >_< sama-sama la kita berjuang. Yeah! Chaiyok-chaiyok.. Wish me luck ok? 

23 ulasan :

  1. good luck ckj. all the best. :)

    BalasPadam
  2. insyallah boleh. gud luck ye ;)

    BalasPadam
  3. semoga berjaya ckj..xD

    *lama xkesini kan..hehe..^^

    BalasPadam
  4. gudluck CKJ!

    wish u all the best! :)

    BalasPadam
  5. selamat berjaya dan dipermudahkan menjawab semua soalan ye ckj .. amin .. :)

    BalasPadam
  6. good luck ckj! do the best ye nnti! ^^

    BalasPadam
  7. gud luck, cKj.. gambatte ne ^^

    tgk jadual exam tu tingat zaman amik elec kt poly lama dulu...

    BalasPadam
  8. Assalammualaikum kjue.

    Kjue, semoga berjaya..fokus tau, benda tak penting, tak payah pikir sgt,hehehe.

    Jaga makan juga..jgn makan yg berat2 sgt..nnti cepat penat,dah penat jadi malas pula..

    Eh,dah mcm mak2 dah akk ni,hahaha. Apapun, nak dekat2 exm ni, jaga kesihatan,jaga keselamatan diri jugak..good luck adikku :)

    #akk interview tuk keja..insyaAllah,isnin depan 5hb akk mula keja..doakan akk berjaya ya.. :)

    BalasPadam
  9. relax dulu.tenang2kan fikiran.

    jom join contest ni

    BalasPadam
  10. berdebar lak bila tengok list cik kay jue..huhu
    good luck cik kay jue!!!

    BalasPadam
  11. gdluck ckj sayang. kita sama-sama tem;uhi nye k. hehe

    BalasPadam
  12. chaiyok dear... moga dapat jawab dgn tenang nanti

    BalasPadam
  13. May Allah Bless You my dear. =)

    BalasPadam
  14. good luck and all the best ye.. =)

    BalasPadam
  15. thnks u all for wish...

    thnks kak lana atas nasihatnya.. >_<

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)