Rabu, 10 Oktober 2012

Jejakimu...

Assalamualaikum. hebat tak tajuk entry ni? hehehe tak hebat pun kan? Alright ckj terus pada apa yang ckj nak sampaikan. 

Walapun ckj sekarang ni agak sibuk dengan assignment, kuiz, test, dan projek, ckj juga tak sempat nak post banyak entry  macam masa ckj praktikal dulu... Tapi ckj selalu juga la tengok-tengok Kay Jue Blog ni. Terutamanya pada mereka yang komen entry dan tinggalkan jejak di Shout Box ckj. Terima kasih banyak-banyak ea.. >_< insya Allah ada masa ckj akan reply jejak anda. 

Semalam ckj check shout box ckj, ada guest tanya soalan kat ckj. Tapi sayangnya dia tak tinggalkan link kat shout box ckj.. dah tak dapat contact beliau...

Harap fifye baca la entry ckj ni.. Nak tanya fasal report LI ea.. boleh je... tinggalkan link fifye kat shout box ckj.. senang ckj nak contact.. boleh kita private mesej.. ok fifye.. >_<

Jadi ckj harap sangat la siapa yang tinggalkan mesej kat shout box tu tinggalkan link anda juga supaya senang ckj nak blogwalking kat blog korang..  ok.. Have a nice day.. >__________<

16 ulasan :

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)