Sabtu, 13 Oktober 2012

It's not easy...

Bukan senang nak jadi diantara satu dalam seribu.. Bukan senang nak jadi special di mata semua orang..  betul tak? 

hm.. lama tak buat thinking entry kat Kay Jue Blog..  Alright.. apa maksud tersirat yang boleh korang cari disebalik gambar strawberry hijau ni? >______< 

31 ulasan :

  1. mentah... xleh nk bergaul... ade keistemewaan sndri... blh buat byk tafsiran nih... hee

    BalasPadam
  2. seperti dlm citer x-men.. x mudah jadi mutan, erkk...

    BalasPadam
  3. betul. not easy. setroberi tu mule2 agak janggal, but lame lame mesti die dah biase dgn environment die..cam kite manusia.. huhuhuhu

    BalasPadam
  4. hmm strawberry tu agak special dalam kalangan species dia. hehehe :D

    BalasPadam
  5. I'm not weird..but I'm limited edition..:)

    BalasPadam
  6. kadang2, yang 1 tu yg limited. bila kita limited edition, kita jugak special. :)

    BalasPadam
  7. yes its true!!...sukar nk jadi yg terbaik..kadang benda terbaik yang kita buat tu bukan lagi yang terbaik :)

    BalasPadam
  8. susah nak cari yg special mcm strawberry hijau tu. :)

    BalasPadam
  9. Setiap orang ada keistimewaan mereka yang tersendiri.

    BalasPadam
  10. kenapa kena jadi berbeza dari orang lain?
    kenapa kena outstanding dari orang lain?
    Pernah tak kita fikir ..
    Orang yang tak ada kaki, tangan, pekak, bisu sangat mencemburui kita..
    Kita yang sama dari bentuk fizikal..
    Itu umpama je.. saja nak hyperbola:P

    ary tak kisah if nothing special pada ary..
    as long as ary happy dengan kehidupan ary^^

    BalasPadam
  11. dy sorang je yg lain n org usha pelik kt dy.. ? :)

    BalasPadam
  12. Yg unik itu selalu mendapat lebih perhatian

    BalasPadam
  13. tak pelu jd..sebab kita mmg special..just be urself

    BalasPadam
  14. yup..the fact is maybe we'll be special in only one's eye..

    BalasPadam
  15. pelik je yang warne hijau tu.hahahahaha dh macam elien

    BalasPadam
  16. yup betul tu Cik Anis.. mula2 memang janggal alar bisa tegah biasa... :)

    BalasPadam
  17. hehehe special ke Detective Fiqa? dia kan tak masak lagi?

    BalasPadam
  18. wow.. like ur word ary_lee.. yeah.. u right.. >_<

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)