Sabtu, 26 Januari 2013

aku masih ‘confuse’!


Assalamualaikum. Salam Maulidu Rasul buat semua. (masih sempat lagi kan?) Agak lama juga ckj tak berceloteh di Kay Jue Blog ni. Sebenarnya ckj da ada di rumah sejak semalam lagi. Petang khamis kemarin ckj tiba di rumah. Entah kenapa mood nak berbloging tak kunjung tiba. Huh.. Jauh di sudut hati ckj ni, ckj rindu sangat kat Kay Jue Blog dan nak blogwalking kat blog-blog blogger semua.  Mungkin semasa di poli ckj sudah terbiasa hidup tanpa internet gara-gara signal wifi di poli ibarat hidup segan mati tak mahu.
 Setakat ni  sudah hampir sebulankan kita berada di tahun 2013? :) ckj masih rasa macam ckj ditahun 2012. Nak tau sebabnya kenapa? Bila ada orang tanya usia ckj berapa, ckj masih jawab... 20 tahun dengan yakinnya. Hehehe.. padahal da 21 tahun da weh..  (i’m still confuse bukan tak nak ngaku tua) :P  Bila agak-agaknya ckj nak biasakan diri dengan menyebut i’m twenty one year old. DUA POLOH SATU.  Atau kena cakap macam ni 20 + 1..  ( tengok da melalut...)

Ok la sampai situ sahaja dulu. Thanks for reading.. :)

*p/s: korang pula macam mana? Dah sebulan berada ditahun 2013. Ada apa-apa berubah yang berlaku? Atau still confuse like me? Meh la share.. >_<

26 ulasan :

  1. haaha... same lew kite tp kes sye ni lg tua dr ckj... huk3
    bile umur dh lebih 20 rase mcm dah terlalu tua plak... huhuu

    BalasPadam
  2. salam kay jue :)

    salam maulidur Rasul 1434H...

    untung awak masih muda...byk yg awak boleh lakukan..peluang masih byk..
    kena betul2 hargai usia yg masih muda nih...kejar cita2 dgn sungguh2...:)

    ayie klu ada mesin undur masa dah lama nk patah balik ke usia mcm kay jue ni pun x per...byk perkara ayie boleh lakukan :D

    BalasPadam
  3. customer ramai salah tulis date kat cheque diaorg... masih tulis 2012... adehhhh

    BalasPadam
  4. hehe..memg susah nk terima peningkatan umur kn.hehe..

    tp kalo nk ckp 20 pun bukn diorg tau pun..klo tau da..diorg xtye..hee..:)

    BalasPadam
  5. 21 baru?? cis! ary tua setahun dah = ="

    BalasPadam
  6. sama lah kite, bila orang tanya umur, rasa macam awkward je nak sebut. daripada 18 jadi 19. rasa macam tua je. hahaa

    BalasPadam
  7. terimalah kenyataan umur tu 21.hehe

    BalasPadam
  8. a'ah before this ada rasa camtu nak sbut 18 tapi sbut 17 saje nak merasa budak skolah lagi hahaha

    BalasPadam
  9. ahaha...fi terima je kenyataan da msuk 20-an :P

    BalasPadam
  10. selamat tinggal zaman belasan . hehe . tak pe . umur meningkat , jiwa still menten :p

    BalasPadam
  11. Muda lg tu cik kay jue..biasa la awl tahun confius kdg salah tulis tahun tetulis 2012 jgk..

    BalasPadam
  12. thnks Ayie Abas atas pringatan dan nasihatnya... kay jue hargainya.. :)

    BalasPadam
  13. jadi ary ary_lee 22 thn la untuk 2013 ni? hehehe

    BalasPadam
  14. hehehe may be kena tggu birthday dulu kot baru leh time hana hadi :P

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)