Ahad, 27 Januari 2013

nama WiFi yang unik..

Assalamualaikum. hari ni ckj nak share dengan korang tentang nama WiFi yang unik yang ada di sekitar tempat ckj berada.
 Boleh ea diorang terfikir nak letak nama signal WiFi diorang macam tu... mesti korang pun pernah jumpa kan? 

24 ulasan :

  1. wahhh next time nak buat cenggitu lah. hahaha!

    BalasPadam
  2. Hahaha. Ada funny story, kalau dekat Mesir memang kitorang suka letak nama Wifi dan password yang mengarut, Nama Wifi rumah kitorang "samsunggalaxys", pastu password pulak waktu tu "saya sayang kamu". (tapi huruf dekat2 la).

    Jadi satu hari tu kan, internet kitorang ada masalah, jadi kene pergi kedai untuk resetkan router. Jadi am dengan sorang roommate ni pergila ke kedai. Yang jaga kedai tu seorang perempuan.

    Jadi kiotrang suruh dia reset router, Dia pun tanya, "what's the password for your router?" Waktu tu memang awkard gila la, akak tu dah la comel, nasib baik orang Arab.

    Jadi saya pun cakapla sambil mengeja "sayasayangkamu, S-A-Y-A-S-A .......... " hahahaha.

    Last-last dia tanye, "Your password is so long, what does it mean?" " Nothing, just some food in Malaysia".

    BalasPadam
  3. name2 wifi nye memang menakutkan utk kite try2 nak klik. haha

    BalasPadam
  4. hehe..sy pernah t'jumpe "connection error!" ..ade2 je idea diorg xnk ksi org lain hack.xD

    BalasPadam
  5. hahahitu sengaja tak kasi orang curi wifi die laa tulaa nama macam tu.

    BalasPadam
  6. haha.sume taknak kongsi wifi die.penat byr org laen pulak guna

    BalasPadam
  7. fuyo.. xpernah jumpa cmni. nie mesti wifi pakai sndiri2

    BalasPadam
  8. Salam.

    hahaha, yg last tu kjue, mmg direct tul nama signal.. tu amaran keras tu..jgn cuba2 nak hack,hehehe

    BalasPadam
  9. hehehe adeh.. leh pula macam tu kan Arham Md Ali? nasib baik akak tu xphm... kalau kat malaysia entah macam mana... hehehe...

    BalasPadam
  10. betul tu WAHIDA ALIAS.. semua ada security code ni!

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)