Rabu, 16 Januari 2013

tak sempat...

assalamualaikum... huh..susah betul la dapatkn line dan signal internet kat poli... tak sempat nak buat apa untuk semua yang ada kena mengena dengan internet.. huhu.. ckj sebenarnya rindu sangat nak berbloging.. huhu.. thank yeah kat korang yang sudi singgah di Kay Jue Blog walaupun tak berupdate....  :)

16 ulasan :

  1. Sama ckj. df dh jrg update sebab no wifi huh! haha

    BalasPadam
  2. Kay Jue belajar mana ek? Macam am kat Mesir tu dah 4 bulan takde internet, ni balik Malaysia ni la baru boleh nak update blog.

    BalasPadam
  3. Salam.

    Kjue.. akk pun dah jarang update..

    Takpala kjue, bila2 senang, ada line, dtg la singgah ya..

    Rindu nak meriah cam sblm ni,hehehe

    BalasPadam
  4. ade je chance on jgn off tau,,, hee ^^

    BalasPadam
  5. tu la payahkan xde line internet ni Detective Fiqa? huhu

    BalasPadam
  6. hehe..same lah kite..rindu nk berblogging..~xD

    BalasPadam
  7. ckj belajr kat dalam malaysia je Arham Md Ali.. kat PD

    BalasPadam
  8. akak Tinta Lana! tu la kak masing2 da busy kan? insya Allah bila senang2 sy xlupenyer singgah kat blog akak..

    sy pun rindu nak meriah macam dulu.. huhu...

    BalasPadam
  9. ok xpe paham :) patutlah jarang nmpak sis update blog ni hehe

    BalasPadam
  10. Ckj belajar kat poli ye..tk pe yg penting blajar..ada masa update la blog..

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)