Owner

Thanks kepada anda yang sudi membuka page kay jue ni. Ok, page ini menceritakan serba-sedikit mengenai Cik Kay Jue. iaitu Pemilik Kay Jue Blog.

First, untuk dunia nyata orang biasa panggil ckj dengan pelbagai nama. Yang valid sekarang orang panggil Syawa. Da 8 tahun ckj menggunakan nama Kay Jue di dunia maya ni dan ckj lebih selesa dengan nama tu untuk di layar cyber ni.  

Ckj generasi yang lahir pada tahun 1992.  jiwa sentiasa muda dan cute. :P bulan April hari ke tujuh. untuk bulan islamnya.. pada hari raya kedua. 2 syawal.
(nak bagi hadiah amat-amat dialukan hahaha)

Pernah bersekolah di Sekolah Kebangsaan Taman Segar, Sekolah Kebangsaan Desa Baiduri dan yang terakhir Sekolah Menengah Kebangsaan Bandar Damai Perdana.  Ckj ex-student Politeknik Port Dickson baru je habis bulan julai lepas dan insya Allah akan grade pada mac tahun 2014 untuk Diploma. kos Kejuruteraan Elektronik (Perhubungan).

Ckj seorang yang pendiam. suka benda-benda yang comel. Suka layan anime. tahu serba sedikit dalam mengedit dan mendesign. Boleh dikatakan salah satu daripada hobi ckj.

Terima kasih atas kesudian anda membaca mengenal data diri ckj  yang tak beberapa dikenali ini. :) 

Tiada ulasan :

Catat Ulasan

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)