Sabtu, 8 Disember 2012

Serangan makhluk kecil!

Assalamualaikum. Sebelum ckj cerita ckj nak korang tengok gambar-gambar kat bawah ni dulu…
Teruk kan? Ini semua kerja ‘cik anai-anai and the geng’. Dahsyat betul la serangan anai-anai ni. Ini memang boleh dikait dengan peribahasa kecil-kecil cili padi.. hehehe betul tak? Nasib baik ckj sedar awal tentang serangan anai-anai ni. Kalau tidak habis la buku-buku kesayangan dan almari ckj dimakan oleh makhluk kecil ni. Huh.. penat ckj dan mak ckj dibuatnya menghapuskan kawasan serangan dan jajahan si anai-anai ni. Barang-barang yang terkorban dan tercedera terpaksa la dipindahkan ke kawasan pembuangan.. huhu..

*p/s : korang pernah kena serang dengan makhluk kecil ni? Meh la share dengan ckj.. >_<

8 ulasan :

  1. ish tak sangke sampai camtu skali. Kite dtg nak invite awak join segmen kite. Hope sngt blog awak boleh join. sini> http://nakahime.blogspot.com/2012/12/segmen-cari-follower-by-nakahime.html

    BalasPadam
  2. ishh anai2 mmg bahaya kan. lelama boleh habis satu almari tu digigitnya. huhu..

    BalasPadam
  3. alhamdulillah tak pernah kena lagiii.
    :')

    BalasPadam
  4. slalu almari mmg sasaran diorg...

    BalasPadam
  5. anai-anai ni mmg suka rosakkan brg2, nak lagi kalo almari kayu ke buku ke..mmg febret dia le tu..

    BalasPadam
  6. cik anai2 memang menyakitkan hati..hehe..

    abg sy punya seluar..baru je beli..da di 'try' oleh anai2 terlebih dahulu..sbb slh letak tempat dimana anai2 beroperasi..kesian..hew2..xD

    BalasPadam
  7. @★ aIsyaH ★ Elakkan dari Rumah anda diserang anai-anai
    Warranty 5 tahun RM 1,100.00 - menggunakan racun Imidacloprid
    Hubungi Zahid - 013 3555 119 :) facebook.com/zrtermite02

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)