Rabu, 17 Julai 2013

Sarjana...

Assalamualaikum. Semalam ckj buka fb kat group kelas ckj ada beritahu berita tentang program degree yang ada ditawarkan di Politeknik. Hui! mana tak terujahnya ckj. Apa lagi terus klik ke sini

Tapi program degree yang ditawarkannya tak match dengan ckj punya kos. Kos Elektronik. tengok.. 
Banyak untuk kos Awam dan Perdagang. huh.. Belum ada rezeki lagi ni. Tak pe la. So, kepada korang yang lepasan politeknik atau daripada mana-mana IPT yang berminat, boleh la mohon degree kat Poli. kalau nak tau lebih lanjut boleh la klik sini. 

*Kalau boleh ckj memang nak sambung degree kat Poli je. 

16 ulasan :

  1. dip ckj bape tahun? degree lak bape tahun? insyaAllah dpt =)

    BalasPadam
  2. degree kt poly bape thun??

    BalasPadam
  3. woahhhh~~ poli pon dah offer degree siottttt..

    BalasPadam
  4. sekarang dh ada degree kt poli? bestnya..

    BalasPadam
  5. InsyaALLAH CKJ, kalau ada rezeki tak ke mana tuhh :D

    BalasPadam
  6. knp sis tak pilih tmpt lain je ek?sbb dh biasa dgn environment ke?
    btw insyaAllah ada rezeki sis :)

    BalasPadam
  7. Salam..

    Taknak cuba sesuatu yg baru kjue? :)

    Dari segi kursus, pentadbiran n tempat bljr.. sure dpt different perspective,hehehe

    Tapi, kalau kjue dah bulatkan hati, as long kjue happy, suka dgn apa yg kjue buat, teruskan ^_^

    BalasPadam
  8. baru tahu ada degree kat poli. ketingalan betul hana ni

    BalasPadam
  9. AiSyA LiEzA dan S.K.A bergantung.. ada yang 2thn.. ada yang 3 thn 1/2..

    BalasPadam
  10. AiSyA LiEzA dan S.K.A bergantung.. ada yang 2thn.. ada yang 3 thn 1/2..

    BalasPadam
  11. itu la Chic Na.. yang tak bestnyer tak banyak kos yang dia buka..

    BalasPadam
  12. bukan taknak cuba tempat lagi coklat susu.. yup betul juga tu. sb da terbiasa. :)

    BalasPadam
  13. teringin juga kak Tinta Lana.. tp itu la dgr2 budak poli ni susah sikit nak masuk U.. sebab tu la..

    BalasPadam
  14. hana hadi xde la ketinggalan mana pun.. baru thn ni ada..

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)