Isnin, 8 Julai 2013

Habis sudah...

Assalamualaikum. Pada 5 julai yang lepas tamat la sudah program MP yang aku ambil di politeknik PD. Syukur Alhamdulillah, habis juga diploma aku dengan jayanya walaupun terpaksa extend sebulan. >_< result MP akan keluar pada 11 julai nanti. Semoga aku dapat result yang terbaik untuk MP ni. Wish me luck yeah you guys!
Fasal rumah sewa, Alhamdulillah. Ada orang yang ganti tempat aku dan kawan aku. So, duit sewa rumah untuk kawan-kawan aku yang masih tinggal tetap sama. Hilang rasa serbe salah aku yang selama ni menghantui diri ini. :P 

Sekarang aku da ada kat KL. Kembali duduk dirumah, gemukkan badan dan tolong mak aku apa yang patut. Perancangan aku lepas ni, urm.. entah la masih keliru lagi. May be lepas raya aku akan cari kerja kot.. tak pun aku masuk giatmara... huh.. runsing juga fikiran ni. blur la weh.. yang pasti aku akan mohon UPU tahun depan. Kalau ikutkan hati aku malas da nak sambung belajar.Tapi disebabkan aku da ambil MUET, rasa macam membazir pula kalau tak sambung kan?  Rupanya kehidupan selepas habis diploma ni lagi susah daripada masa tengah ambil diploma sebab usia kita da semakin meningkat dan semakin matang juga dewasa untuk tentukan masa depan kita sendiri. Huh? masa depan?? takut pula tetiba.. huh..
*kalau korang kan, apa korang buat ea? ckj tengah runsing ni.. 

12 ulasan :

  1. he3 xnk kwen dlu ke?? kalau sy smbg je bljar =) dlm msa yg sma try mnta krja..btlah ape yg awk rsa ok..in.shaa.Allah msti yg terbaik..All the best..

    BalasPadam
  2. tahniah.. moga terus maju jaya yer dear

    BalasPadam
  3. Salam.

    Belajar sambil bekerja kjue? hehehe.

    Tahniah ya kjue..mesti rasa lega sangat2 bila dah lepas stage ni.

    So, get ready next stage plak. Sementara tu, banyak2kan lah menimba ilmu.. nanti bila sampai masa, tinggal apply je ^_^

    BalasPadam
  4. belajar memasak ckj...kekekekek xD

    BalasPadam
  5. next stage lagi mencabar tau.. get ready ^^

    BalasPadam
  6. selamat maju jaya CKJ! :D hajatnya nak sambung degree apa? :)

    BalasPadam
  7. uih awal sgt nak kawen S.K.A... jauh lagi perjalanan.. hehehe.. belajr dulu ea.. hm.. ckj masih lg tgh fikir fasal ni.. thanks for ur advice.. >_<

    BalasPadam
  8. sy pun ada juga terfikir macam tu kak Tinta Lana.. mmg lega juga la kak da hbs diploma.. :) takut pula nak ke next stage.. :P

    BalasPadam
  9. tak sempat la AiSyA LiEzA.. huhu.. sebab mak ckj busy.. hu

    BalasPadam
  10. thanks Haruno Hana 하나.. urm.. sambung degree dlm bidang yg sama.. electronic eng. in communication.. >_<

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)