Rabu, 24 Julai 2013

kawan

Biarlah aku tak ramai kawan daripada ada ramai kawan tapi satu pun tak boleh pakai. 
 
Lepas zaman sekolah, ckj da tak jumpa da kawan yang betul-betul sahabat. Serius memang susah nak jumpa. Betul tak? Sebab tu ckj dan kawan ckj sanggup jumpa kalau ada peluang nak jumpa walaupun jauh. 

ok that's all. Assalamualaikum.

22 ulasan :

  1. knapa mcm tu?? CKJ xde kawan sekampung ke??? xpelh, kwan yg xbaik kita doalh dia berubah..yg pntg bff tetap ada =)

    BalasPadam
  2. betul.
    kawan sejati sukar dicari.
    bila dah jumpa usah disakiti.
    eh mcm pantun x habis pulak :P

    BalasPadam
  3. susah nak cari kawan sejati zaman sekarang ni...hati hati, berkawan pun berpada pada.

    BalasPadam
  4. itulah.. kawan lama semua ntah kemana.. dah lost contact.. huhu..

    BalasPadam
  5. kawan sekolah hana masa form4 tu lah satu2nya kawan baik hana sekarang. rapat memang rapat tapi masing2 duk jauh.. telefon je menjadi menghubung

    dulu ada gak berkawan baik dengan kwn ni tapi baik sekejap je pastu ada masalah pasal persahabatan kami.. sedih.. ada hana 2 3 entry pasal dia dalam blog.. huhu memang sangat sedih..

    lepas daripada peristiwa tu.. hana xnak lah berkawan rapat berkongsi rahsia dengan sesiapa dah kecuali dengan kawan hana yang masa form4 tu

    BalasPadam
  6. Salam.

    Cam akak, terbalik. hehe. Akak jumpa kawan baik masa kat U.

    Masa sekolah, takda yg kekal..maybe juga sbb environment kot..masa sekolah bnyk kawan yg bukan bangsa melayu..

    BalasPadam
  7. ary plak ada lebih ramai lawan dari kawan.. Huhuhuhu

    BalasPadam
  8. Memang betull klau kawan lama jumpe blik... seronok sgt..... jalan2

    BalasPadam
  9. eh sama jgk dgn yaya..(bnyk yg same ni ;p)

    hbs sek mmg semua pergi..xkire kwan ke shbt sejati ke..semua da wat hal masing2..da dewasa la katekan..ummm (dewasa la sangatt..;p)

    BalasPadam
  10. ada tu ada kawan sekmpng tp dorg sume da ssh nak contact S.K.A

    BalasPadam
  11. sama la kite hana hadi.. macam ssh nak percaya org lain da lps tu..

    BalasPadam
  12. kira bertuah akak dpt jumpa kawan akak kat u.. :)

    akak Tinta Lana sekolah kat mana dulu ea? hehe

    BalasPadam
  13. betul tu Syuhada Qamar Addin.. mmg seronok.. beronok ronok.. :)

    BalasPadam
  14. itu la Cik Yaya.. may be sume da bawa haluan masing2..

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)