Khamis, 16 Jun 2011

Header for my blog part 1

Assalamualaikum. Haei. Aq sekarang ni tengah sibuk duk fikir n cari idea untuk design header blog aq. Al maklumlah blog aq ni still baru lagi. Header pun juz macam yang korang tengok sekarang ni. Masa aq walking kat blog2 VIP aq, aq tengok macam2 header. Jealous pula seh. Aq pun mau juga header! Huhu.  Header impian aq ialah yang nampak simple dan kemas...(kesian dak ni impian ada, idea tak de..) hm... tapi idea ni masih tak muncul2.. bila la mentol dalam kepala aq ni nak menyala... hm.. 

2 ulasan :

  1. saya pun tak pasti nak cadang pa..harap ilham awak tu cepat datang...

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)