Selasa, 14 Jun 2011

Panduan untuk laptop / notebook / netbook anda

Semenjak cuti semester ni aq asyik mengadap notebook kojenye’.. risau gak aq asyik buka.. tutup.. buka..tutup.. notebook aq ni. Kang rosak kang. Ape pun tak boleh buat. Then aq pun ambil la cari la cara or panduan macam mana jaga notebook aq ni supaya umurnya panjang. Hihi. Aq terjumpe satu blog ni. Dia ada entry pasal Tips menjaga dan menggunakan komputer’.  Aq simple dan mudah je caranya.  Benda baik , kita patut share it together right? Tak de orang pun mau notebook dia rosak. Aq pun macam tu gak. Notebook aq ni da macam laki aq da. Aq tak mau kehilangnya sekali lagi. Huhu. Aq tak mo ar copy paste entry dia. Kalau korang mau gak tips nyer. Klik jer pada tulisan yang aq boldkan tu. Ok sama-sama la kita menjaga notebook / laptop / netbook/ komputer kita daripda rosak. Assalamualaikum.. >_<

2 ulasan :

  1. wah laptop dah macam laki plak...aiseyman...

    Entry Terbaru Saya... WEB MALAYSIA DIGODAM

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)