Khamis, 16 Jun 2011

Tolong.. tolong..

Assalamualaikum. Haei. Thanks kepada korang yang prihatin dan perasan entry Cik Kay Jue ni. Sperti entry yang sebelum ni...(alar baru je beberapa jam lps entry di post) CKJ mau buat header untuk blog CKJ. Then  idea tu da datang! so skrg ni,dalam proses pembikinan CKJ jadi confuse pula . 

Mana satu yang ok. Buat permulaan ni CKJ juz guna dua warna dlu untuk design. Jadi harap korang dapat beri pendapat korang dan bantu CKJ.... thnks. 

9 ulasan :

  1. hey cik kay jue . ewm , mnx pendapat eah . haha . 2-2 chuntek arh . haha . ewm , tapi yg nampak simple n chuntek yang atas tuh rasenye . hehehe . :)

    BalasPadam
  2. hihi.. thnks syiela.. huhu..

    BalasPadam
  3. bui pun setuju mcm syiela..yg atas tu cantik lagi..

    BalasPadam
  4. mumy ska tgk yg atas 2 lina....

    BalasPadam
  5. thnks kak bui.. thnks mummy..

    BalasPadam
  6. wehhh, aku nak tmpah header bole tak? mcm comel je kalau ko yg buat ngeeee ;)

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)