Ahad, 26 Jun 2011

Syukur Alhamdulillah


Assalamualaikum. Haei. Blog aq ni asyik cite pasal nyamuk je kan? Tak pe la blog aq bukan blog orang lain, daripada tak de benda nak post.
Hari ni aq pergi melawat sepupu aq yang kena demam denggi kat Klang, Shah Alam. Sampai masuk ICU budak tu. Syukur alhamdulillah dia da keluar hospital da semalam. Kesian dia. Kecik lagi baru dalam 10 tahun kot kalau tak silap aq. Parents dia dua-dua bisu. dia anak tunggal pula tu. Nasib baik tadi aq tengok keadaan dia semakin baik. Tinggal kesan-kesan gatal sebab jarum masuk air , kat tangan dia. Hari rabu ni dia da boleh pergi sekolah. :)  Alhamdulillah... 

4 ulasan :

  1. sedihnye:(
    harap die cepat sembuh...

    BalasPadam
  2. mak bapak bisu..?dia pulak mcm mana..?syukurlah jugak dia dh ok kan..

    BalasPadam
  3. dia normal.. dia la orang yang paham apa yang parents dia ckp.

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)