Khamis, 13 Jun 2013

Ini semua MP punya fasal

Pagi semalam kawan aku call katanya fasal MP tu dia da jumpa lecture da. Oleh itu, Jumaat ini Kuiz 1 akan diadakan.
WHHHHHAAAATT!!
 weh aku kat KL lagi ni. Memang kena bergegas juga ar. Nak tak nak hari ini kena balik PD. Hui..! Jenuh semalam aku mengemas dan packing barang-barang semua. Harap-harap tak de barang yang tertinggal. 
Ini semua MP punya fasal. Demi kau, MP aku buat apa je. Asalkan aku tak stay PD sampai 6 bulan. 
Ya, Allah permudahkan segala urusan. Semoga segalanya berjalan lancar dan aku lulus untuk MP ni. Amin.. Assalamualaikum. 

10 ulasan :

  1. insyaAllah :) buat y terbaikk :DD good luck :) all da best!!

    BalasPadam
  2. good luck ye ckj.
    u can do it ;)

    BalasPadam
  3. Amin..bt yg terbaik..g.luck :) smoga dipermudahknNYA..

    BalasPadam
  4. moga dipermudahkan semua nyer yer !

    BalasPadam
  5. good luck tau!!chaiyok²..

    BalasPadam
  6. Go go chayok ! Insyaallah semua lancar.. Amin33

    BalasPadam
  7. MP tu ape ckj? nasib baik KL-PD dekat je. huhu..

    BalasPadam
  8. thnks u all

    urm chic na kalau nak tau apa tu MP boleh klik link MP tu.. >_<

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)