Isnin, 17 Jun 2013

Sudu

Assalamualaikum. Ckj terjumpa benda menarik mengenai sudu. Cara meletakkan sudu dipinggan selepas makan.
 Tak sangka pula ada makna-makna yang tertentu. Ckj main letak je. May be untuk tempat makan yang mahal-mahal kot. entah la.hehe.

10 ulasan :

  1. hak r..mgkin tmpat2 mhal je :) kt hotel biasa la nmpak..

    BalasPadam
  2. aha,, memg kat tempat mahal pun..ygkelas gitu..huk3..1 lagi makan beradab pun sama jugak,,situasi formal la kalu tak silap sy

    BalasPadam
  3. salam ukhuwah, bunda singgah..

    BalasPadam
  4. benda ni bljr kat sek dulu..heeheh..still ingat lagi.. suka buat gaya pause tuu tnda x siap agi :p hehehhe :)

    BalasPadam
  5. hehehe.. ape pun care sunnah adelah terbaek.. hehehe

    BalasPadam
  6. saya baru lepas pergi kursus protokol in my university, & ini antara yang diajar dalamm kursus tu. ^_^

    BalasPadam
  7. selalu main letak jugak. hehe.. nanti boleh try cara atas tu la.

    BalasPadam
  8. heeee... x sangka ada macam2 cara yea mcm isyarat lak.. tapi apa yg teman tau sebelum ni cuma kalau letak sudu/garfu terlangkup maknanya dh xnk makan dah.. finish.. ha2.. dulu teman x tau, letak sudu tertangkup.. lum abes makan lagi waitress tu dh angkut pinggan teman..sabo jelahhh.. ha2

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)