Selasa, 18 Jun 2013

see the same word first

It said that 90% of people will see the same word first.
Don't cheat!
Type the first word you see in the comments and then look and see what everyone else saw!


huh? betul ka fakta ni? korang nampak perkataan apa mula-mula sekali?

copypaste dari : Fuza

19 ulasan :

  1. hai jom join contest saya.. http://yuyukstandalone.blogspot.com/2013/06/contest-mereka-tagline-jelitawanis.html

    BalasPadam
  2. cikna nampak LOVE.. huhu.. same tak same tak? ;)

    BalasPadam
  3. perkataan pertama: LOVE
    kedua: Beauty
    Ketiga: Experience

    Pada pendapat ary, dari segi psikologi, individu akan nampak perkataan yang membayangkan keinginan yang paling tinggi sekali. dan 3perkataan itu adalah suatu yang ary letak sebagai indicator sebagai ciri penting in my life.

    Love is my priority.. tak kesah lah rasa love pada siapa. Pada pencipta, keluarga, sahabat..

    I love beauty.. Want to be one.. And of course, beauty bukan hanya terbatas kepada kecantikan luaran.

    Experience.. Yup. I will do anything which will gain my experience and make me turn into someone matured in life^^

    BalasPadam
  4. first nmpk love..kuikui:P

    BalasPadam
  5. ape yg pening nyer Nurzakiah Hanum? pelik la.. sume org dpt je.. hehehe..

    BalasPadam
  6. perrgghh biar betul AiSyA LiEzA? aisya sorg yg lain ni..

    BalasPadam
  7. wow! luasnyer pandangan ary_lee.. ckj pun tak nampak macam mana ary nampak dsn sampaikan..

    bila diteliti betul gak..ia berkaiatan.. >_<

    BalasPadam
  8. Salam.

    Akak nampak Intelligence ^_^

    BalasPadam
  9. akak Tinta Lana org kedua yang nampak perkataan tu.. >_<

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)