Ahad, 16 Jun 2013

Sponsor Penipu

Assalamualaikum. hari ni ckj buka fb ada berita mengenai blogger yang buat GA ditipu oleh sponsor . Orang yang sama pula tu. Sampai 3 blogger terkena. Ckj simpati dengan mereka. Geram dengan si penipu tu. Apa yang dia dapat buat macam tu? Dosa ada la. Nak tau lebih lanjut? klik link kat bawah ni.


Sabar je la. Ini peringatan buat diri ckj dan juga pada korang yang nak buat GA. Selidik betul-betul. Jangan sampai terkena lagi. 

19 ulasan :

  1. huhuhu.. kalau x mmpu jgn berjnji :)

    BalasPadam
  2. kcian la kalau mcm 2..baek xpyah cri spnsor..mmg ptt kena slidik dlu..hrap pnipu 2 sedar la..

    BalasPadam
  3. mention je blog blogger tuh, bukan nak aibkan dia, cuma bg dia sedar sebelum ramai lagi yg tertipu.. salam perkenalan

    BalasPadam
  4. laa.. kesiannya. ada jugak mcm tu ek. ambil kesempatan la tu. hmmm..

    BalasPadam
  5. hai yunk.. dtg menjawap soklan..

    makna PMS(Prementrual syndrome)ialah
    simpstom2 ketika period.. mcm senggugut, sakit belakang, mood K.O.. heee..

    BalasPadam
  6. ade jugak org mcm ni ye...
    x phm pe yg dia nak...
    pelik gaya...
    haha...

    BalasPadam
  7. ary kesian.. tapi,.. Huhuhuu..
    takpe lah kena tipoo pon.
    pengajaran wat depa for the future^^ moga depa learn from mistakes..

    BalasPadam
  8. hemm.. teman memang ada dengan rungutan ramai penganjur GA yg ditipu sponsor.. hemm.. teman pun pernah buat entri mcm tu untuk beri kesedaran kepadapara blogger yg jadi sponsor GA mana2.. attitude diorg yg menipun ni merosakkan nama baik blogger2 lain.. silalah jenguk entri teman yg lepas ni yea..

    http://tengkubutang.blogspot.com/2013/05/wahai-sponsor-ga-sedarlah-sebelum.html

    BalasPadam
  9. dalam tiga-tiga link entry yg ckj letak tu ada mention nama penipu tu muhamad Nazri

    BalasPadam
  10. entah la APAN.. ckj pun tak paham..

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)