Sabtu, 17 Ogos 2013

Baju Biru Cop Poli..

Tinggal kenangan.. 

Seingat ckj kan, ckj pakai baju bengkel ni masa sem satu sampai sem tiga atau sem lima kot..  lebih kurang macam tu la.. 

dan sekarang, baju ini telah pergi dari ckj.. telah selamat DIJUAL kepada adik kawan ckj yang baru je memulakan semester baru pada awal Julai yang lepas.. 

Begitulah kisahnyer baju biru cop poli. Tamat la sudah perkhimatannya. 

Assalamualaikum..

*pssstt nak tau rahsia besar baju biru cop poli tak? baju ni jarang dibasuh.. boleh dikira berapa kali je basuh.. hehehe.. syyuuuuhh... (dalam nada berbisik)

24 ulasan :

  1. mesti harum semerbak baju tu kan...haha
    nie baju masuk bengkel ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak de bau pun aminin.. hehehe..
      yup baju bengkel.. :)

      Padam
  2. eeiiuuu ckj .. kantoiiii .. naseb abes poli da .. lau taw aku riuhkan .. hahaha

    BalasPadam
  3. ehhehehexD hntr dobi je smnggu skali..kuikui

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak boleh cuci selalu baju ni.. sebab cpt keruh.. lgi pun pakai kejap2 je.. itu fasal jarang basuh.. :P

      Padam
  4. wah cantik uniform tu..
    Teringin dulu nak masuk poli tapi tak dapat..hehe tq sudi lapangkan masa di tempat ta.

    BalasPadam
  5. erkkk..dah la jrang basuh..jual plak 2..hu3 untung la sape yg beli 2 =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak pe bukan berbau pun.. hahaha.. :P

      Padam
  6. Salam..

    Course akak pun ada baju jaket mcmni..tapi tak boleh nak jual kat junior..sebab stiap sem depa tukaq design.. T___T

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau kat poli, setau sy baru dua kali tukar design kak.. itu pun poli xkisah pun kalau ada junoir yg pakai bj bengkel design lama.. :)

      Padam
    2. Kayjue..yg pasal font tu, nama font tu, Xiomara.

      Gini kayjue, kayjue kalau nak cri font jenis berangkai2, taip 'handwritten' or handwriting font. Takpun taip ornamental/victorian/vintage font.

      Nanti macam2 jenis keluar :)

      Padam
    3. hehehe.. thanks akak.. hee.. :P

      Padam
  7. takpe2 kite faham kalau baju tu payah benor nak dibasuh.haha

    salam syawal =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanks sebab faham dan kahla.. :P

      Padam
  8. sayangnya jual tapi kalau simpan memang tak pakai jugak kan.. hihi..

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu.. daripada simpan, baik jual.. ada juga kegunaannya.. :)

      Padam
  9. selamat hari raya CKJ.. ;)

    BalasPadam
  10. ok la lau ade org utk djual bju tu..lau xde...
    rugi je.pkai bukn lame mne pon..huuuxpsl2 simpan wt hiasan lam almri.. ;p

    BalasPadam
  11. sayangnya jual.. boleh buat kenangan :) hehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe... mmg nak buat kenangan.. ckj capture pic je.. hehe..

      Padam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)