Selasa, 27 Ogos 2013

gambar macam ni

Assalamualaikum.. Lama juga ckj belajar macam mana nak buat gambar jadi macam ni. Mula-mula ckj berjaya lukis, ada garisan dan warna cuma satu ton je. tak de shadow effect. 
Then lepas tu, setelah sekian lama mood nak lukis gambar macam ni tak muncul. Beberapa hari kemarin ckj tergerak pula hati nak cuba lukis gambar tanpa garisan beserta dengan warna banyak ton dan shadow effect sekali. 

Hasilnya.. 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
urm.. kira ok la ni kan? jadi juga la. Tapi kalau yang pro tengok ni mesti banyak lagi yang kurang. Entah bila pula mood melukis gambar macam ni nak datang lagi. huh... 

acam ok tak korang? 

9 ulasan :

  1. ok la ni =) kalau lg shape msti cun..xpnh lg bt cmni..teringin la juga..tp pnyakit M selalu je dtg he3..

    BalasPadam
    Balasan
    1. itu la kena banyak praktis lagi ni.. hehe..

      Padam
  2. salam...
    tombam ea....hehe

    apepun ok la..dri yaya xreti mendeee pon.. ;p

    BalasPadam
  3. terbaik dah ini, kalau KA x tau jd rupa apa dah hehehe

    BalasPadam
  4. ok sangat dah tu ckj.. kalau cikna buat tak tau jadi ape. huhu..

    BalasPadam
  5. boleh tahan jugak..menjadi lukisan tu :)

    BalasPadam
  6. kira bagus dah tu..sy xreti pun buat..ohoh!

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)