Sabtu, 24 Ogos 2013

On PC

Assalamualaikum. Baru-baru ni ckj terjumpa software yang membolehkan ckj install instagram,wechat,whatsapp di lappy. tak sangka betul ada software android untuk PC.. Mungkin ada yang da tau. tapi tak pe yang penting ckj excited nak share. tengok ni..

Ckj guna Software BlueStacks. 

Hehehe.. Best pula godek-godek benda ni. :P 
ok tu je nak share hari ni. oh ya nak tau lebih lanjut lagi fasal software ni, boleh  toyoh sini. 

*walaupun henset ckj cikai, ckj masih boleh bersosial dengan apps android sementara menunggu masa untuk bertukar ke henset yang 10G hee.. :D

20 ulasan :

  1. Salam.

    Haa..akak nak try tgk jugakla,hehehe >_<

    #kjue..ada tak sampul smpai kat rumah? akak ada pos utk kjue..

    BalasPadam
  2. boleh buat ya? macam nak install jugakla.. sebab kalo hadap netbook, memang tak peduli kat fon tu.. kesian kawan wassap lepas berjam-jam baru Hana perasan.. hehe :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. sama la kite hana.. kalau da leka dengan lappy tak de fon pun tak pe..

      Padam
  3. Thanks atas info ni. Baru tau jugak ni. Kesian wan kan. Heheh

    BalasPadam
    Balasan
    1. sama la kite ckj pun baru tau wan.. :)

      Padam
  4. assalamualaikum...
    fi pun pernah guna tapi sangkut laptop hehee
    jemput ke blog fi baca siri design "The Amazing Teddy Bear Journey" :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. waalaikumussalam..
      sangkut ke fi? ckj nyer lappy setakat ni ok la.. tak tau la kalau da lama2..

      alright..:)

      Padam
  5. eiqa guna app nie jugakk dekat lptop, hehee
    Kite x mampu nak beli nfon mahal, hohooo
    Wechat, whatsapp, instagram dekat sini aje lee..

    BalasPadam
  6. nak jugak bole?hihi..da pnah tau psl ni..tp xt'ign nk buat..tgok post ni bru rse cm nk buat gak..hehe..=)

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh je aisyah.. klik je link kat entry ni..

      Padam
  7. wah,bru tau nie,, thanx ats info nie.. bermanfaat.. :)

    BalasPadam
  8. menarik =) tp xpnh guna..nk juga la try he3..nice sharing..

    BalasPadam
  9. pasni boleh berinstagram & berwechat.. jgn lupa follow cikna.. heheh..

    BalasPadam
  10. baru tau pasal ni..hehe
    tq CKJ :)

    BalasPadam
  11. cam besh je..nk try jugak..heeeee

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)