Isnin, 26 Ogos 2013

memang kerja aku ban orang..

Assalamualaikum. Sejak beberapa hari ni ramai pula yang tinggalkan jejak kat shout box ckj dengan link iklan. Amboi! suke suki je buat macam tu.. ni nak marah ni. Kalau nak orang klik link iklan tu, tak perlu buat macam tu. Banyak lagi cara lain.


Sejak dari tu, siapa je yang tinggalkan jejak guna link iklan, ckj tak de nak tolak ansur. Terus je ban IP dia. Biar sampai bila-bila pun link iklan dia tak boleh nak menapak di shout box ckj. huh.. sabar je la.  Yang ckj tak boleh terima kadang-kadang guna nama artis, puji la, kata da folow  la.. macam-macam lagi la. 

Memang banyak kali da bloggers lain tegur. Tapi itu la.. korang sendiri pun fahamkan.. huh.. 

12 ulasan :

  1. tak suka letak link iklan :( kalau ajak ke blog dia n klik iklan takpe lagi..

    BalasPadam
  2. ajak p blog dah la, jgn sampai semakkan chat box org kan kan :)

    BalasPadam
  3. selalu gak kena.. mmg rasa panas hati jugak lah.. cam nak bako je shoutbox tu.. kihkihkih..

    BalasPadam
  4. Salam.

    Shoutbox akak dah hilang dah,ekekeke

    BalasPadam
  5. dulu jd mcm ni gak pastu buang shoutbox habis cerita..
    kalau bab follow pulak ada je yg tipu.. hurm

    BalasPadam
  6. biasa la 2 spammers =) sbar jelh..ayat bukan main mnis kn..hu3..nnti igt nk juga buang c.box

    BalasPadam
  7. huhu..biasela tu..
    antra sbb yaya dah xbuh shoubox kat blog..hehe

    BalasPadam
  8. selalu juga yg meninggalkan link iklan melawat tempat saya.

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)