Isnin, 20 Mei 2013

Black Jack

Assamualaikum. Korang pernah tengok anime Black Jack tak? Selama seminggu ckj layan anime ni. hehehe. Habis mood nak ber 'blogging' ditarik oleh anime ni. Tadi ckj baru je habis tengok episod dia kat you tube. rasanya banyak lagi ni episod dia. Tapi kat you tube cuma sampai episod 63 je. :(

Cerita ni mengisahkan tentang kehidupan seorang pakar bedah yang hebat tapi tidak mempunyai lesen kedoktoran. Walaupun tiada lesen, ada saja orang / pesakit yang mahu menggunakan khimatnya untuk membuat pembedahan walaupun kosnya agak tinggi.

Menarik anime ni. Banyak juga cerita fasal penyakit-penyakit yang ckj tak tahu. >_<

18 ulasan :

  1. anime ni femes tapi Hana tak pernah tengok lagi.. tengokla Hakushaku To Yousei atau pun Angel Beats lak (Y) hehe.. dalam 12-13 episod aje.. biasa Hana tengok kat animeultima.tv , banyak list anime yg best2 (Y) mungkin CKJ boleh sambung tengok Black Jack kat sana :)

    BalasPadam
  2. rajin betol tengok kartun dik..hihi..cik akak dah follow tu

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/

    BalasPadam
  3. godek2 sini :) pnh tgok anime ni dlu, knapa xdwnld je?? dpat tgok yg full version pnya :)

    BalasPadam
  4. X penah tgok tp Teena minat citer Doktor2 ni, nak tgok kat mne ye ???

    BalasPadam
  5. wah thanks Haruno Hana 하나 promot anime.. ckj akan terjah website tu jap lagi! :D

    BalasPadam
  6. hehehe da minat nak buat macam mana Nao Mei

    BalasPadam
  7. Cuba try tengok kat animecrazy. Macam2 katun ada, akk pun kengkdg layan katun kat sini,hehehe

    BalasPadam
  8. hm sy xpasti sgt kalau lman web khusus utk anime ni, cuba tya haruno hana..dia thu semua anime, kalau sy downld kt goole search je, masukkn tjuk anime dan dia akan kluar yg downld..klik jelh yg mn suka :) rmai yg share link dwnld anime..sgtlah sng

    BalasPadam
  9. alright thanks S.K.A... Insya Allah kalau ada masa ckj tny haruno hana.. >_<

    BalasPadam
  10. sy x pernh tgk anime nih.. hurm.. huhu

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)