Jumaat, 31 Mei 2013

Result..


Result final exam da 4 hari da keluar. aku da tengok da result aku.. alhamdulillah kali ni aku berjaya juga akhirnya dapatkan 3 pointer above. tapi belum sampai tahap dekan lagi. Aku bersyukur yang tak terhingga pada yang Maha Esa atas result aku ni. First time dapat result macam ni. =) Alhamdulillah. Thanks kepada korang yang doakan dan beri semangat pada diri ni tika ia jauh dan berduka terluka. :') 


Assalamualaikum.



17 ulasan :

  1. Salam.

    Tahniah kjue.. usaha tu kan, tangga kejayaan.

    Cuba lebih baik lagi dimasa hadapan ya.. :)

    BalasPadam
  2. tahniah :)
    3.+++ kira dah ok tau.

    BalasPadam
  3. alhadmulillah :) tahniah ^_^

    BalasPadam
  4. tahniah! saia punye result otw.. bile tgk awk uptade pasal result kan, jantung saia terus tak sedap ati >.< takod.. :(

    BalasPadam
  5. congrats CKJ.. mesti lega kan.. ;)

    BalasPadam
  6. tahniah CKJ! lepas ni usaha lagi! :D

    BalasPadam
  7. Alhamdulillah. df pun begitu. :) mari kite kejar cita cita kite ye

    BalasPadam
  8. Tahniahhhh :D doakan utk kita plak, nk exam da ni. hehe

    BalasPadam
  9. 3.0++..banyak la tu..tahniah..pasni boleh usaha lagi untuk dekan!;)

    BalasPadam
  10. Assalammualaikum.

    Kjue..akak jwb kat sini ek, yg kjue kurg faham point no 2 tu :)

    Guna template mesra pengguna, mesra pemilik.

    Maksudnya umumnya..bila kita pilih dan design template kita, tak salah kita ikut citarasa dan sedap mata kita.. tpi, blog ni sifatnya takda privasi (mlainkan ditukarkan setting). Jadi, siapa pun boleh keluar masuk blog kita. So, gunakan dan pilih template yg pleasant juga dimata org yg dtg.

    Sebab tu, kebanyakkan panduan dari blogger2 sama, cth mcm, elakkan pasang widget berlagu, widget turun salji, word verification tu. Bukan tak boleh, cuma scra umumnya, benda mcmtu menyekat n melambatkan aktiviti berblog diorg.

    Mesra pemilik pula, maksudnya, ambil tahu sedikit sbnyk ilmu ttg blog. Pa saja berkaitan dgnnya. Dpt skit pun jadi.. mngkin kita rasa, tak penting bgi kita..tpi, kita tak tahu bila kita akan gunakannya. So, ambil tahu yg asas pun ckup.. mana tau ada masalah, at least kita ada asas pengetahuan mcmna nak handle mslh tu..

    Macamana..boleh fhm tak kjue..ke akak makin memutarbelitkan? hehe ^^

    BalasPadam
  11. tahniah yer, moga terus suksess. Maaf lambat terjah kebusyan sgt2 skang ni!

    BalasPadam
  12. alhamdulillah. congrats ckj^^

    BalasPadam
  13. tahniah ckj~usaha lagi ye!study semart..bnyk mntk pertolongan Allah ;) btw result sy kuar esk..huu

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)