Sabtu, 4 Mei 2013

Final Sem Projek.. taarrraa!


Assalamualaikum. Hari ckj nak share kat Kay Jue Blog ni fasal Projek Final sem ckj, dari awal pembuatan sampai jadi satu produk. Alright ckj tak mau tulis panjang-panjang, biarlah gambar dibawah ni menceritakan segala yang berlaku sepanjang proses dan kerja-kerja yang berlaku pada tika dan detik itu. 

Part 1 sampai Part 3 ckj mengambil masa selama 1 sem untuk siapkannya bersama kawan ckj, Syuhaidah. Gambar yang last sekali tulah projek untuk semester 5 ckj. Hasilkan litar yang lengkap.
Alright inilah Part kemuncak projek. Siapkan projek sampai jadi satu produk. Inilah dia 'Security Box' (kotak keselamatan). Projek biasa je.. penuh dengan cabaran dan dugaan yang menimpa ckj dan syuhaidah sepanjang proses menyiapkan projek ni. hingga ckj menangis kerananya. Give up kerananya. Rasa macam nak drop subjek projek kerananya. Rasa macam nak extend je projek. Rasa macam nak berhenti belajar kerananya. huh! pelbagai rasa! Syukur Alhamdulillah. terhasil juga Projeknya. >_< 

16 ulasan :

  1. alhamdulillah, siap juga akhirnya kan? ^^

    BalasPadam
  2. Errkkk..
    Macam susah jee tu eiqa tgok..
    Pape pun alhamdulillah la kann :)

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah, siap jugak akhirnya :) hee

    BalasPadam
  4. Walaupun akk tak brapa faham..but..it looks great kjue ^_^

    Kjue..kalau sampai menangis kerananya..ok lagi.. akk sampai terbawak2 dlm mimpi,huhu, menangis pun dlam mimpi sampai terjaga,ahahaha

    BalasPadam
  5. memang susah gak la Eiqa Almond... perlukan kesabaran yang mendalam.. huh...

    BalasPadam
  6. thanks kak Tinta Lana..

    wah sampai terbawa dlm mimpi? akak lg dahsyat drp sy.. hehe

    BalasPadam
  7. heee.... >.< kalau sy dulu.. bab2 nih mmg sy x suka... ahhaa.. xD tahniah la awak bejya siapkan :)

    BalasPadam
  8. nak buat macam mana AiSyA LiEzA suka atau tidak ckj mmg kena siapkan kan sb da jadi pra syarat kalau nak dpt diploma.. :)thnks..

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)