Jumaat, 3 Mei 2013

i'm back!

Assalamualaikum.. Adeh da macam tongkang pecah da Kay Jue Blog ni... Kesian dia... entry tak ber'update'. Alright.. ckj baru je balik dari poli PD ni. tengah hari tadi sampai. Rindu giler nak berblogging.. tapi masa tak mengizinkan. tengok-tengok da sebulan juga la ckj tak sentuh blog ni. 

As a student semester 6 ni serius banyak benda yang kena hadap. Semalam ckj baru je selesai jawab last paper final exam. Entah apa la resultnye nanti. Alright, sebenarnya banyak sangat story yang ckj nak share kat blog ni. Insya Allah akan menyusul sedikit demi sedikit.
So I'm Back >_<  

Sampai sini dulu. nak goto royong ni bersihkan blog.. adios.. 

12 ulasan :

  1. achoooo... TERbersin masuk blog ni. banyak habuk n sawang2...mohon cepat gotong royong bersihkan blog.

    BalasPadam
  2. welcome back! lama sangat CKJ tak update blog :D nanti update banyak2 tau! pasal test tu, insya-Allah CKJ dah buat yg terbaik :))

    nak copy gambar anime pakai tudung tu boleh? hehe :)

    BalasPadam
  3. Kalau memang sibuk tak apelah Cik Kay.. berblogging buat refesh ou mind.. ^^

    BalasPadam
  4. Laaaa, cjk..
    eiqa pun baru balik dari PD..
    Praktikal dekat hospital..
    Sme laa kte..
    Blog eiqa punn dah lme tak godek2x.
    Baru kemas tadi, ekekkee

    BalasPadam
  5. thanksHaruno Hana 하나 ... mmg lama sgt pun ckj tak update blog.. da sebln hana..

    insya Allah entry2 yang lain akan di update.. >_< thnks hana ckj pun hrp resultnya terbaik juga la untuk final tu.. :)

    copy je la hana.. ckj pun copy kat internet juga.. >_<

    BalasPadam
  6. la Eiqa Almond pun kat PD ka? huhu.. tak tau pun.. kalau x boleh la jumpa kan? da dekat sgt tu.. huhu..

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)