Khamis, 9 Mei 2013

Addicted!

Sekarang ni ckj kat rumah memang tengah mood mengemas dan asingkan barang-barang lama. So, kali ni ckj terjumpa keychain Naruto and the geng. hehehe.. Dulu masa ckj Sekolah Menengah ckj memang minat giler ar dengan anime ni. Tak sangka pula ckj ada kumpul keychain watak utama anime ni.  May be dulu ckj ketagih or minat sangat kot kat anime Naruto ni. 
Tapi sekarang ckj da tak minat da. sebab tak lalu la nak ikut episodenya.. banyak sangat. huhu..
>____<
Assalamualaikum. 

12 ulasan :

  1. hee :D dulu pun Hana minat, tapi sekarang banyak sangat episodnya.. kalau ada masa cuba tengok Yumeiro Patissiere, Hakushaku to Yousei.. banyak lagi nak rekemen anime best2 ni.. hehe

    BalasPadam
  2. ehheheheh..sy mmg x mint anime ni.. hehe xD tapi suka gax kumpul keychain :)

    BalasPadam
  3. Akak tak pernah tgk mana2 episod naruto ni smpai habis..smua sparuh jalan,hahaha

    Dah beratus episodnya..huhu

    Time sekolah, akk suka kumpul brg2 yang ada karakter kartun Cardcaptor Sakura,hik3. Habis duit kt situ..beli sticker la,bookmark,notebook..ishh2..

    BalasPadam
  4. minat kita same la ckj. huhu. suke naruto gak dulu

    BalasPadam
  5. hye cik kay jue.. :)
    adik2 kte suka layan cter nih..nak taknak layan sekali..^_^

    BalasPadam
  6. wah.. thnks Haruno Hana 하나 rekeman kan ckj anime.. kalau ada masa ckj cuba tengok ea.. >_<

    BalasPadam
  7. tau x pe kak Tinta Lana.. banyak sgt episodnyer.. huhu..

    biasa la kan time budak2 itu je la yg boleh wat kite gembira.. hehehe..

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)