Ahad, 8 Julai 2012

Doodle Champs

Assalamualaikum. Korang pernah tak tengok channel astro TVIQ 610? hehehe ckj kadang-kadang ada juga la layan channel tu. Tengok Oh My English dengan lain-lain rancangan yang menarik hati ckj hehehe. Salah satu daripadanya rancangan Doodle Champs. 

huh... best pula tengok budak-budak ni lukis doodle spontan. macam ni..
huh.. kreatif la mereka.. Dalam rancangan ni dorang ada doodle master. Gambar lelaki yang dalam gambar pertama tu. Dialah master nya. Hebat la dia. Dia suruh tiga orang budak buat contengan spontan, then daripada contengan tu dia gunakan imaginasi dia lukis sesuatu. 

Seronok la tengok orang kreatif-kreatif ni.. sebab mereka boleh buat sesuatu yang kita tak terfikir di fikiran kita. Itu yang membuatkan ckj tak sabar mau tengok hasil kreativiti mereka. >__<

46 ulasan :

  1. dh lama x main conteng2 cmni, huh...

    BalasPadam
  2. Bestkan..selalu juga tgk..Qis suka tgk rancangan ni... :)

    BalasPadam
  3. tak pernah tgk. bolehla ckj belajar buat doodle. :)

    BalasPadam
  4. eh?
    ada eh rncgn mcm ni?
    HohohohoXD
    nak kena tgok ni^^

    BalasPadam
  5. xpernah tengok..kul berapa n ari ape rancangan ni..mesti best!

    BalasPadam
  6. oo..yana x prnh tgk tviq nih..sllu tgk kbs jer,hihi

    BalasPadam
  7. uih..dah betukar rupa blog die ye..hehe

    BalasPadam
  8. ni mmg tangan seni giler la.hahaha imiginasi tinggi

    BalasPadam
  9. huuuuu... hny org kreatif shj bisa mnyambung contengan itu.. kalo sy, tmbh sy conteng ad laa.. haha.. nt sy nk try la tgk rncgn nih ^__^ sy slalu tgk Oh my english je.. hehe

    BalasPadam
  10. kamu pandai melukis x ? hehe

    BalasPadam
  11. macam best je ckj. shu x penah tgok. hehe. seronok kan tgok org kretip2 ni. ^^

    BalasPadam
  12. xprnh tgk..tp kreatif la blh lukis spontan:)

    BalasPadam
  13. tak de astro . tu yg tak pernah tengok tu . hahhaa

    BalasPadam
  14. cari entry baru lg.hehehehe

    BalasPadam
  15. tingginya imaginasi diorg..nice...

    BalasPadam
  16. Selalu tgok Oh my English je :O tak perasan pulak cerita doodle champs ahaha

    BalasPadam
  17. awalnya conteng,akhirnya terhasil gambar yang menarik..

    hasilnya semakin cantik jika wujudnya bakat semulajadi yang Allah kurniakan kepada seseorang.

    BalasPadam
  18. Sungguh kreatif, tangan ada seni... Cam kita ni tangan kerass dah..

    BalasPadam
  19. hehehe ckj tau buat doodle pakai lappy je Chic Na.. by hand tak tau.. huhu

    BalasPadam
  20. ada la ary_lee.. try la tgk.. menarik.. :)

    BalasPadam
  21. betul tu Kesuma Angsana.. :) they all memang kreatif...

    BalasPadam
  22. sama la kita Emma.. ckj pun tak de la sekreatif ni.. try la tgk.. menarik rancangan nya.. :)

    BalasPadam
  23. melukis? kalau pakai lappy tau la.. by hand tak tau.. mr emperor

    BalasPadam
  24. maaf la Edy Fee terbatas la kat sarang nak update.. huhu..

    BalasPadam
  25. hehehe tu la Dalila Samsudin.. ckj baru perasan ada tu yang buat entry fasal cerita tu.. best la pula.. :P

    BalasPadam
  26. ckj setuju dengan apa yang man mana nyatakan.. >_<

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)