Sabtu, 7 Julai 2012

Menjadi!

Assalamualaikum. apa yang hangus? hehehe.. begini ceritanya.. Kemarin yang lepas-lepas ckj bw kat blog JAAkechik CORNER ternampak pula jaa buat entry fasal puding gula hangus . Tetiba tergerak  hati mau buat juga, pakai resepi yang jaa bagi tu..

Dah alang-alang bahan semua ada, apa lagi operasi membuat puding dijalankan. hehehe.. 
googlepunyagambar.com
huhu tak sempat nak capture pic
Alhamdulillah la menjadi.. tapi bahagian gula tu keras sikit. hehe. Thanks Jaa. 

Korang nak try juga tak? klik sini tengok resepi... >_<

30 ulasan :

  1. yummeh..^^
    lily pernah buat tapi tak menjadilah..

    BalasPadam
  2. zera masih belum punya bakat na buat. hehe

    BalasPadam
  3. wooo..sedapnya..tpi syg on diet..huhuhu..takleh mkn benda mnis sgt/...

    BalasPadam
  4. mak hana reti masak nie. kueh ni kalau yang ok boleh hana makan. ada sesetengah kueh nie terlebih telur, lembik n manis sampai hana xboleh nak makan.

    BalasPadam
  5. wuihh , nampak sedapp . haha , baru nak cakap waaaah tadi !

    tahniah ckj . teya pun tak terbuat lagi .:P

    BalasPadam
  6. pandainya ckj masak. mintak sket. ;)

    BalasPadam
  7. errrrr.. ary tak bape suka kuih ni^^

    BalasPadam
  8. Yien panggil puding karamel....senang and sedap kan...suka2 :)

    BalasPadam
  9. cam sedappp~~~ ho3.. tp xde feel ag nk wat.. ho3

    BalasPadam
  10. wktu bulan ramadhan klau niaga ni mmg laku, hikk...

    BalasPadam
  11. wahh...ckj..terharunya nya jaa, ada org sudi try resepi jaa bagi tuh, hehehee... ok dah tu comey sgt2. hehe. btw, sory lambat komen. jaa bru on9. busy sejak dua menjak nih.

    BalasPadam
  12. nyum nyum..
    mcm sedap jak 2..

    BalasPadam
  13. Boleh lah order pas ni. kekeke =D

    BalasPadam
  14. try la tgk resepi zera eira.. mesti bakat tu muncul bagaikan magic... trust me...

    BalasPadam
  15. ler... macam tu pula yana yani.. tapi sesekali boleh kan? hehe..

    BalasPadam
  16. xde ar pandai mana pun Chic Na... tu pun tgk resepi...

    BalasPadam
  17. hehe kenapa ary_lee? sebab ada telur ke?

    BalasPadam
  18. insya Allah akan datang juga feel Emma itu nanti.. hehe

    BalasPadam
  19. hehehe.. ckj baru belajar la Nurulee.. huhu..

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)